13 / 05 / 2024

toki aktaş üçüncü etap

toki aktaş üçüncü etap

Altındağ Belediyesi Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını tamamladı. Altındağ'ın gelişen yüzünü yansıtan konutların bu yıl içinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ üçüncü etap kura tarihleri peş peşe açıklandı! TOKİ sorgulama ekranı ve 1-7 Aralık il il kura çekiliş takvimi...

TOKİ kura çekilişleri devam ediyor. Üçüncü etap kura tarihleri de açıklandı. Peki üçüncü etapta hangi iller yer alıyor? İşte 1-7 Aralık il il kura çekiliş takvimi...

TOKİ kura çekimi! TOKİ Sosyal konut üçüncü etap kuralarının ne zaman çekileceği belli oldu

TOKİ sosyal konut projesinde kura çekimi heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin kuraları il il açıklandı ve  TOKİ sosyal konut kura çekiminde ikinci etap bugün tamamlandı. TOKİ üçüncü etap kuraları için de tarih belli oldu.

Mersin Aydıncık TOKİ’de 240 ay taksitle!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Aydıncık projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Aydıncık TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Aydıncık TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Niğde Aktaş’ta 210 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya ilişkin bir bazı açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Aktaş Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Sivas Akıncılar 276 konut ihalesi 8 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinde yer alan 276 adet konutun ihalesini 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Sivas Akıncılar 264 konut ihalesi 8 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020!

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020...

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Sivas Akıncılar 2. Etap projesinde yer alan 260 adet konutun kura çekimi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ'den Yozgat Aydıncık'a 112 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Aydıncık'ta 112 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den alınan konutlar üçüncü şahıslara devredilebilir mi?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projelerinden satın konutlar üçüncü şahıslara devredilebilir mi? İşte o sorunun yanıtı...

Orhangazi'de TOKİ 4'üncü etap ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen TOKİ 4.Etap İnşaat İhalesi yapıldı. 292 konutluk projenin ihalesine 24 firma katıldı.

TOKİ Orhangazi dördüncü etap ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ tarafından Bursa Orhangazi'de Hamzalı yolu üzerinde bulunan arsada inşa edilecek dördüncü etap TOKİ konut ihalesi 26 Haziran'da yapılıyor.

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

toki aktaş üçüncü etap Haberi

toki aktaş üçüncü etap

Altındağ Belediyesi Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını da tamamladı. Aktaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği toplu konut projeleriyle kentsel dönüşüme verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, konutların hak sahiplerine çok yakında teslim edileceğini söyledi.


1'inci ve 2'nci etabın ardından Aktaş Mahallesi 3'üncü etap toplu konutlarında geri sayıma başlandı. 


Yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan modern yapılar, 6 blok ve 342 daireden oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daireler halinde inşa edilen Aktaş 3'üncü etap toplu konutları için 100'e yakın gecekondu yıkıldı. 


Konutlar çevre düzenlemesi ve sosyal tesisleriyle de dikkatleri çekiyor. Altındağ'ın gelişen yüzünü yansıtan konutlar, yeni sahiplerine mutluluk vaad ediyor. 


Aktaş Mahallesi 3'üncü etap toplu konutlarının, bu yıl içinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 


Bugüne kadar gerçekleştirdiği tam 13...