02 / 05 / 2024

toki altgelir grubu projeleri

toki altgelir grubu projeleri

TOKİ Başkanı Turan, Anadolu'da konut almakta zorlananların ve sosyal devlet anlayışının en önemli kurumu olduklarını belirterek, "İnşallah bunu güçlendirerek devam ettireceğiz" dedi.

TOKİ Karaman Kırbağı Altgelir kura çekimi!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği ve stoklarda yer alan 419 konut kuralı olarak satışa sunuldu. Peki, TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Altgelir kura çekimi ne zaman?

TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu son başvuru!

2 adet dairenin kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkardığı TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu projesinde başvurular devam ediyor.

TOKİ Manisa Demirci altgelir başvurusu!

TOKİ Manisa Demirci altgelir başvurusu devam ediyor. Projede 90 adet daire alt gelir grubu için satışta.

TOKİ Viranşehir alt gelir grubu başvurusu!

Toplamda 112 dairenin altgelir için satışta olduğu projede taksitler 300 liradan başlıyor. İşte TOKİ Viranşehir alt gelir grubu başvurusu..

Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu Toki başvurusu!

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu Toki başvurusu...

TOKİ Demirci altgelir grubu başvuru!

TOKİ Demirci altgelir grubu başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başladı ve devam ediyor. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Toki fiyatları!

TOKİ'nin Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 90 konut açık satışta. İşte, Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Toki fiyatları...

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü!

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu projesindeki 1 adet konut kurasız olarak satılacak. İşte, Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü...

Bursa Hamitler 2. Etap altgelir grubu Toki başvurusu!

Bursa Hamitler 2. Etap altgelir grubu projesindeki 2 konut kurasız olarak satılıyor. Peki,Bursa Hamitler 2. Etap altgelir grubu Toki başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir grubu başvuru!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir grubu başvuru işlemleri 18 Temmuz'da başlayacak. Projede 112 konut altgelire özel satışa çıkarıldı.

TOKİ Edirne Beğendik altgelir grubu başvuruları başladı!

Edirne Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu projesinde 456 adet daire bulunuyor. TOKİ Edirne Beğendik altgelir grubu başvuruları başladı..

TOKİ Keşan Beğendik altgelir grubu başvuru dönemi başlıyor!

456 adet daireden meydana gelen TOKİ Keşan Beğendik altgelir grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satılıyor. TOKİ Keşan Beğendik altgelir grubu başvuru dönemi başlıyor.

TOKİ Keşan Beğendik altgelir grubu başvurusu!

Edirne Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Keşan Beğendik altgelir grubu başvurusu...

toki altgelir grubu projeleri Haberi

toki altgelir grubu projeleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TOKİ idaresinin 81 vilayetin 79'unda aktif, 800'e yakın şantiyesi olduğunu söyledi.


Turan, TOKİ'de çalışan idari personel ve ekiplerin çok yetenekli olduğunu ifade ederek, bu ekiple Türkiye'deki 16 stadyumu tamamlamaya çalıştıklarını kaydetti. 


Galatasaray ve Mersin İdman Yurdu takımları için yapılan stadın tamamlandığı bilgisini paylaşan Turan, "Stat inşaatlarımız devam ediyor. Onlarca yurt inşaatımız sürüyor. Son 3-4 yıl içinde yaklaşık 286 hastane ihalesi yaptık. 146 hastane inşaatı devam ediyor. Yol güzergahında belki 10'a yakın hastane gezdik. Hepsini üst üste gezince Türkiye'de gerçekten gurur duyacağımız işler yapılıyor" ifadesini kullandı.


Turan, ilçe merkezlerinde bile 50, 100 ve 200 yataklı çok modern hastaneler inşa edildiğini belirterek, şunları dile getirdi: 


"Bu tabii başta hükümetimizin, sonra ilgili bakanlarımızın destek vermesiyle...