05 / 05 / 2024

TOKİ altınordu projesi

TOKİ altınordu projesi

TOKİ Ordu’nun Altınordu ilçesine inşa edeceği 311 konutun ihalesini gerçekleştirdi. 11 Temmuz tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ açıkladı! TOKİ'den 3+1 Orta Gelir konut projesi...

TOKİ alt ve orta gelir grubu konut projesi için yeni satış duyurusunu açıkladı. İlk kez ev alacaklara, hiç evi olmayanlara yeni sosyal konut projesi haberi geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!  

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi geldi. TOKİ'nin yeni projesi için başvurular 4 Eylül tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Erzurum projesi ile ilgili detaylar...

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Altıntaş projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Altıntaş projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Altıntaş TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Altıntaş 2022 ucuz konut projesi...

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

TOKİ İzmir Bergama alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Altınordu'da 13.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu 2. Satış Memurluğu, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 73 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Çorum Kuruçay alt gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez Kuruçay alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

TOKİ altınordu projesi Haberi

TOKİ altınordu projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ordu’nun Altınordu ilçesine inşa edeceği 311 konutun ihalesini gerçekleştirdi. 11 Temmuz tarihinde yapılan ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.



Şirinevler Mahallesi’nde “Kamyon Garajı Özel Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek konutlar 1+1, 2+1, 3+1 planlarında tasarlandı.



TOKİ ve Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde uygulanan kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında inşa edilecek konutların 30’u 1+1, 97’si 2+1, 184’ü 3+1 planında olacak.


TOKİ...