03 / 05 / 2024

toki altıntaş 2017 başvuru tarihleri

toki altıntaş 2017 başvuru tarihleri

TOKİ Kütahya Altıntaş 3. Etap Toplu Uygulaması'nda yer alan 17 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Altıntaş tarafından kuruldu.

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Altıntaş projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Altıntaş projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Altıntaş TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Altıntaş 2022 ucuz konut projesi...

Altıntaş34 Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş34 Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Şeker tarafından kuruldu.

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

Altıntaş Şehircilik Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Şehircilik Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Altıntaş ve  Murat Altıntaş tarafından kuruldu.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Altıntaç Tekstil Depoculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şubesi açıldı!

Altıntaç Tekstil Depoculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şubesi Üsküdar'da 71 milyon 819 bin 620 TL sermaye bedeli ile Nuri Aydın ve Ebubekir Aydın ortaklığında açıldı.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Şükran Altıntaş, Peker GYO'dan ayrıldı!

Peker GYO'nun Yönetim Kurulu üyesi Sn. Şükran Altıntaş, görevinden istifa etti. 

Altıntaç İnşaat Nakliyat Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaç İnşaat Nakliyat Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altıntaç tarafından kuruldu.

Altıntaşlar Teknik Madencilik İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaşlar Teknik Madencilik İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mursel Salman tarafından kuruldu.

Altıntaş Alüminyum Metal Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Alüminyum Metal Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Altıntaş tarafından kuruldu.

TOKİ Kütahya Altıntaş orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

toki altıntaş 2017 başvuru tarihleri Haberi

toki altıntaş 2017 başvuru tarihleri

TOKİ Kütahya Altıntaş 3. Etap Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 17 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

Projedeki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Kütahya Altıntaş Şubesi olacak.

TOKİ Kütahya Altıntaş 3. Etap projesinde başvurular 29 Aralık 2017 tarihine kadar kabul edilecek.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen Altıntaş 3. Etap TOKİ'de 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade imkanı...