12 / 05 / 2024

toki amasya evleri

toki amasya evleri

Amasya Ziyaret 2.Etap TOKİ konutlarında inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, projeler hakkında bilgi verdi.

TOKİ Amasya Suluova 4. Etap için geri sayım başladı!

Amasya’nın Suluova İlçesinde 4. Etap TOKİ için geri sayım başladı. Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede 4. Etap Toki’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

TOKİ Amasya Suluova Evleri başvuru!

Aylık taksitlerin ödemesi 2 sene sonra başlayacağı TOKİ Amasya Suluova'da fiyatlar ihale yapıldıktan sonra değişiklik yapılabilir. TOKİ Amasya Suluova Evleri başvuru işlemleri devam ediyor.

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Evleri kura!

TOKİ Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi ertelendi. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Balıkesir Manyas projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Amasya Merkez Ziyaret 2. Etap 356 konut ihalesi bugün!

TOKİ Amasya Merkez Ziyaret 2. Etap 356 konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kura!

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi 3 Mayıs 2016 gününde yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan taksitlendirme uygulanan projede 300 adet konut emekliler için satışa çıkarıldı.

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kurası!

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kurası 3 Mayıs 2016 tarihinde çekilecek.

TOKİ Amasya Merkez Ziyaret 2. Etap'ta 356 konut yaptıracak!

TOKİ Amasya Merkez Ziyaret 2. Etap 356 konut, 1 ticaret merkezi ve 1 cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 20 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Erzincan Çağlayan TOKİ Emekli Evleri başvuruları!

Erzincan Çağlayan TOKİ Emekli Evleri başvuruları 14 Mart 2016 tarihi itibariyle başlayacak. Fiyatların yaklaşık olarak 90 bin TL'den başladığı projede 10 bin 300 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Evleri fiyatları!

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Evleri fiyatları henüz netleşmedi. Ödemelerin 180 ay veya 240 ay vade şeklinde yapılabilen projede başvurular 31 Mart 2016 tarihinde sona erecek.

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Evleri başvuruları!

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Evleri başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. Son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirtilen projede 2+1 daireler yer alıyor.

Ordu TOKİ Mesudiye Evleri başvuru dönemi!

Ordu TOKİ Mesudiye Evleri başvuru dönemi 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlıyor. 120 aya kadar vade fırsatı sunan projede 688,69 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Mesudiye TOKİ Ordu Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Ordu Mesudiye'de 14 bin 584 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede toplamda 15 adet konut açık satışa çıkarılıyor. İşte Mesudiye TOKİ Ordu Evleri başvuru tarihleri...

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi kapsamında 32 adet konut satışa çıkarılıyor. Proje yüzde 20 peşin ödemelerde kalan tutar 240 ay taksitlendiriliyor.

toki amasya evleri Haberi

toki amasya evleri

Amasya’nın Ziyaret Belde Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, Ziyaret 2.Etap TOKİ konutlarıyla ilgili bilgi verdi. Uyanık, her geçen gün artan nüfusumuzun barınma ihtiyacını karşılamak amacı ile yapımına başlanılan inşaatının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.


Uyanık, “Tamamlandığında, konumu, yerel mimariye uygun projesi ile modern bir yaşam alanı olacak 2.Etap TOKİ konutları inşaatı yüklenici firmanın gayreti, Belediyemizin özverili çalışmaları ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın kontrolörlüğünde, tüm birimlerin el ele vererek, inşaatların belirtilen sürede tamamlanması ve ihtiyaç sahiplerinin bir an önce yeni yuvalarına kavuşması için tüm gayretimizle çalışıyoruz” diye konuştu. 



Amasya Objektif...