05 / 05 / 2024

toki anadolu yatırımları

toki anadolu yatırımları

Elazığ, Bingöl, Tokat, Kütahya, Uşak, Çorum ve Amasya ziyaretlerinde kentsel yatırım projelerini değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 yılda Anadolu şehirlerinin çehresinin değiştiğini söyledi.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Otel yatırımları Anadolu’ya yayılıyor!

Otel yatırımlarının Anadolu’ya yayılmaya başladığını söyleyen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, “Bu yıl Van’da yatırımlar ciddi bir sıçrama yaptı” dedi...

Anadolu'da otel yatırımları artıyor!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) tarafından yapılan açıklamaya göre Anadolu illerindeki konaklama yatırımlarında dikkat çekici artışlar yaşanıyor...

Nevşehir'de TOKİ yatırımları görüşüldü!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

Konut yatırımlarında Anadolu'daki potansiyel artıyor!

Konut sektöründe markalı konut projelerinin Anadolu'daki potansiyeli oldukça yükseliyor. Konut yatırımlarında Anadolu'daki potansiyel artıyor. 

Kartal'da son 10 yılda gayrimenkul yatırımları arttı!

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

BES birikimleri gayrimenkul yatırımlarıyla değerleniyor!

Anadolu Hayat Emeklilik, emeklilik yatırım fonlarının portföylerinde gayrimenkul yatırımlarını da değerlendirmeye başladı. 

GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açıyor!

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, 4 Ekim'de 8'ncisi düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi ile GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açmış olacak. 

Gayrimenkul yatırımları Anadolu'ya yayılıyor!

Gayrimenkul yatırımları Türkiye’nin dört bir köşesine yayılıyor. Başta büyükşehirler olmak üzere, artan yeni konut ihtiyacıyla pek çok şehirde konut, ofis, turizm odaklı projeler yükseliyor

GAP yatırımları 100 milyar TL'ye ulaştı!

Hükümet tarafından hayata geçirilen Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) yatırımları 100 milyar TL'ye ulaştı. Yatırımlar için bu yıl için 5 milyar lira ayrıldı.

toki anadolu yatırımları Haberi

toki anadolu yatırımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ, Bingöl, Tokat, Yozgat, Kütahya, Uşak, Çorum ve Amasya ziyaretlerinde, şehirlerdeki dönüşüm çalışmaları ile büyük yatırım projelerini değerlendirdi.

HAVALİMANI 2020’DE HİZMETE GİRECEK


Yozgat’ta TOKİ’nin inşa ettiği 6 bin konutun hak sahiplerine teslim edildiğini, 641 konutun da inşa edilmekte olduğunu belirten Erdoğan, şehre yapılan sağlık ve eğitim yatırımlarından söz etti. 250 yataklı Sorgun Devlet Hastanesi’ni modern tesislerle donattıklarını aktaran Erdoğan, kuruluşu tamamlanan Hukuk Fakültesine öğrenci alınmaya başlanmasıyla ve Sorgun’da inşa edilecek Veterinerlik Fakültesiyle, 18 bin öğrenci kapasiteli üniversitenin çok daha güçleneceğini söyledi. Erdoğan ayrıca, hızlı tren hattında çalışmaların devam ettiğini ve bu yıl inşasına başlanacak havalimanının 2020’de hizmete gireceğini söyledi.

TOKAT’A 1,5 MİLYAR TL’LİK YOL PROJESİ


Son 15 yılda Tokat’a 12 katrilyon yatırım yapıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “7...