28 / 04 / 2024

toki ankara teslimleri

toki ankara teslimleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Büyükşehir Belediyesi tarafından başkentin dört bir yanında açılan dev rekreasyon alanlarının açılış konuşmasında 'Ağustosa kadar 3 bin 504 konutu da teslim edeceğiz' dedi.

Keçiören Portova Ankara teslimleri!

Portova Ankara projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor. Keçiören Portova Ankara teslimleri ne zaman?

Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri!

Ankara Çankaya Çukurambar Mahallesi'nde yükselen Cubes Ankara projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri ne zaman?

TOKİ Ankara Hacırecep'te konut teslimleri başlıyor!

Ankara Hacırecep Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamındaki 153 adet konutun teslim işlemleri, 06 Şubat - 10 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri!

153 adet konuttan meydana gelen Toki Ankara Ayaş projesindeki konutlar açık satışa sunuluyor. İşte, Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri....

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri!

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 106 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri devam ediyor. TOKi Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

Kuzu Effect Ankara teslimleri!

Kuzu Effect Ankara teslimleri ne zaman? Kuzu Grup projesi Kuzu Effect Ankara'da daire fiyatları 680 bin liradan başlıyor. Kuzu Effect projesinde 426 bağımsız birim yer alıyor...

Sinpaş Marina Ankara teslimleri!

Ankara Çankaya - Oran 'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Sinpaş Marina Ankara teslimleri Nisan 2018 yılı tarihinde yapılması planlanıyor.

Çankaya Marina Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Proje toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Peki Çankaya Marina Ankara teslimleri ne zaman?

Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde hayata geçirilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Proje 150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek. Peki Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Sierra Yaşamkent Ankara teslimleri!

5 blok şeklinde inşa edilen proje Ankara İl 'i Yenimahalle İlçe 'si Çayyolu 'nda hayata geçiriliyor. Sierra Yaşamkent Ankara teslimleri Eylül 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Adiva Ümitköy Ankara teslimleri!

Toplam 14 bin inşaat alanında yükselen projede 1.700 metrekaresi yeşil alan için ayrılıyor. Proje Şahin Mimarlık İnşaat imzası taşıyor. Adiva Ümitköy Ankara teslimleri Haziran 2016 olarak planlanıyor.

İncek Loft Ankara teslimleri ne zaman?

İncek Loft'ta dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlıyor. 18 ay ara ödeme yapılmayan proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki İncek Loft Ankara teslimleri ne zaman?

Oran Marina Ankara teslimleri ne zaman?

Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Oran Marina Ankara teslimleri ne zaman?

toki ankara teslimleri Haberi

toki ankara teslimleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Büyükşehir Belediyesi tarafından başkentin dört bir yanında açılan dev rekreasyon alanlarının ardından yeni birini daha hizmete sunduklarını ifade ederek, "Kuzey Ankara girişinde ‘Kuzey Yıldızı' adını verdiğimiz örnek bir rekreasyon alanını daha başkentlilerin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.


Esenboğa Havalimanı yolu güzergahında oluşturulan rekreasyon alanının yeşil dokusu ve ışıl ışıl görüntüsüyle görenleri büyülediğini anlatan Gökçek, "Başkentin giriş kapısı olan bu bölge kısa süre öncesine kadar sağlıksız ve metruk gecekondulardan oluşan bir yerdi. Bir zamanlar yabancı konukların görmesinden utandığımız bu alan değişen çehresiyle şimdi kentimizin yüz akı örnek bir alan oldu" diye konuştu.  


Konut projelerinde birçok dava ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Gökçek, "2013 yılında 8 bin 56 hak sahibi için kuraları çektik, 4 bin 552...