07 / 05 / 2024

TOKİ Ardahan Sugöz fiyat

TOKİ Ardahan Sugöz fiyat

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ardahan Merkez Sugöze konut ve sosyal donatı ile altyapı inşaatı işleri için ihale açtı.

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

Bakan Özhaseki: ‘TOKİ bizim yüz akımız oldu’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarına ve yerinde dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Güya beğenmezlerdi. Ama şimdi TOKİ bizim yüz akımız oldu” dedi.

TOKİ dolandırıcısına 320 yıla kadar hapis cezası!  Annesi dahil 33 kişiyi dolandırdı!

Diyarbakır'da bir şahıs aralarında annesinin de bulunduğu 33 kişiyi, "TOKİ'den kurasız ev" vaadiyle dolandırdı. 

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların 4 blokunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde yapılan kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatları tamamlandı.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Ramazan boyunca sofranızda bulunması gereken yiyecekler! Bu sayede gün boyu tok olacaksınız!

Ramazan ayı için geri sayım başladı. Bu yıl Sinop, 13 saat 56 dakikalık oruç süresiyle Türkiye'nin en uzun oruç tutan il olacak. Açlık, Ramazan ayında birçok kişi için zorlu bir deneyim olabiliyor.

TOKİ Ardahan 2023 projesi için beklenen gün geldi! 384 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ardahan 2023 projesi için beklenen gün geldi! 384 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Ardahan 2023 projesi detayları...

TOKİ'den Ardahanlılara büyük müjde! Sadece o ilçeye 315 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. TOKİ Ardahan projesinde toplam 315 konut yer alacak.

TOKİ Ardahan 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı? 7 Kasım 2022 TOKİ Ardahan kura sonucu!

TOKİ Ardahan 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı TOKİ'nin Ardahan'daki 2 projesi için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte 7 Kasım 2022 TOKİ Ardahan kura sonucu...

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Ardahan Merkez’de 150 adet yeni konut!  

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Ardahan’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ardahan Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ardahan Göle’de! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları tüm Türkiye tarafından merak edilmekte. TOKİ Ardahan Göle ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Ardahan Göle Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ'den Karaman Kâzımkarabekir'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!

TOKİ Karaman Kazımkarabekir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Kâzımkarabekir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Kâzımkarabekir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Kazımkarabekir sosyal konut projesi... 

TOKİ Ardahan Sugöz fiyat Haberi

TOKİ Ardahan Sugöz fiyat


Sugöz'e tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 500 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, bekçi kulübesi, 1 adet cami, 1 adet ticaret merkezi ile adaiçi altyapı, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları gerçekleştirilecek.


Yer tesliminden itibaren toplam 600 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 28 Mart 2008 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.


Tüm isteklilere açık olan ihalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. Firmalar ihale dokümanını Toplu Konut İdaresi Başkanlığından görebilecekleri gibi aynı yerden bedel ödeyerek temin edebilecekler.


Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü...