19 / 05 / 2024

TOKİ Armutluda 128 konut yapma kararı aldı

TOKİ Armutluda 128 konut yapma kararı aldı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Armutlu da 80 adet 2+1 ve 48 adet 3+1 olmak üzere toplam 128 konut yapma kararı aldığı açıklandı.

TOKİ'den Zonguldak Karapınar'a 128 yeni konut!

TOKİ tarafından Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesine 128 adet konut inşa edilecek. Belediye Başkanı Ahmet Aydın, TOKİ konutlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özkan Tok ve Veli Tok imzasıyla kuruldu.

Polatyol Yapı'dan 1.128 konutluk yeni Eston projesi geliyor!

Bahçeşehir'de Eston Şehir Mahallem projesine devam eden Polatyol Yapı, aynı bölgede 1.128 konut ve 16 dükkandan oluşan yeni bir projeye hazırlanıyor...

FETÖ’cüler ABD’de 128 yeni okul açmak için dilekçe verdi!

İstihbarat kaynakları FETÖ elebaşı Gülen’in ‘ABD’de yeni bir eğitim hamlesi başlasın’ talimatı verdiğini belirtiyor. Bu çağrının üzerine dünyanın dört bir yanında aralarında yabancıların da bulunduğu FETÖ’cüler ABD’de 128 yeni okulun açmak için dilekçe verdi.

TOKİ Yalova Armutlu Konutları'nın ihalesi 30 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yalova Armutlu'da 128 konutun yapılacağı bildirildi. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, TOKİ konutları için 30 Haziran'da ihaleye çıkılacağını söyledi.

TOKİ Kırıkkale Balışeyh 128 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kırıkkale İli, Balışeyh İlçesi, Balışeyh Mahallesi 128 konut (+2 kapısı dairesi) ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Erdoğan Tok, Samsun İlkadım'daki projelerini anlattı!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bazı vatandaşlar projelerin sadece resimlerde kaldığını konuşuyor, ama İlkadım'da projeler son sürat yükseliyor" dedi.

Erdoğan Tok Samsun'daki inşaatları gezdi!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye meclis üyeleriyle hizmet turu gerçekleştirdi. Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatı, Cami ve Külliye inşaatı ve İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu'nda incelemelerde bulunuldu.

TOKİ Kırıkkale Balışeyh'e 128 adet konut yaptıracak!

TOKİ Kırıkkale İli, Balışeyh İlçesi, Balışeyh Mahallesi 128 konut (+2 kapısı dairesi) ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 5 Mayıs 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Siirt Evren Mahallesi'nde 108, 120 veya 144 ay vade fırsatı sunuluyor. Projede 128,47 metrekare büyüklükte konutlar bulunuyor. Peki TOKİ Siirt Evren Mahallesi başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Yalova Armutlu başvuru dönemi bugün sona eriyor!

TOKİ Yalova Armutlu başvuru dönemi bugün sona eriyor. Toplamda 128 adet konutun satışa sunulduğu projede 240 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Yalova Armutlu ev fiyatları!

TOKİ Yalova Armutlu ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Yüzde 12 peşinatta, kalan tutar için 180 ay vade uygulanan projede 128 adet konut satılıyor.

Yalova Armutlu TOKİ Evleri başvuru bedeli!

Yalova Armutlu TOKİ Evleri başvuru bedeli daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede 128 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Armutluda 128 konut yapma kararı aldı Haberi

TOKİ Armutluda 128 konut yapma kararı aldı

Saatbahçe mevkiindeki 16 bin metre karelik alanda başlayacak olan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, "Bir süreden beri vatandaşlarımızdan bu yönde talepler geliyordu. Biz de buna bağlı olarak TOKİ yöneticileri ile görüşmelere başladık. Saatbahçe mevkiinde 128 konut yapılması yönünde anlaşmaya vardık. Bu büyük bir fırsat. Vatandaşlarımızın bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. 12 Kasım 2015 tarihine kadar başvurularını yapabilirler. Konutların yapımına yeterli başvuru sayısı aranmadan en kısa zamanda başlanacak" dedi.


Yeni...