25 / 07 / 2024

toki arsa fırsatı

toki arsa fırsatı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 26 ildeki 87 adet arsayı 29 Kasım 2018'de satışa çıkarıyor.

Milli Emlak, 277 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! KDV'den muaf, taksitli ödeme fırsatı! 

Milli Emlak, Denizli ve Mersin'de yer alan 12 adet arsa ve araziyi KDV'den muaf olarak, taksitli ödeme fırsatıyla satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

111 bin TL’ye tapu fırsatı! Milli Emlak’tan uygun fiyatlı arazi fırsatı...

Milli Emlak, yazlık bölgelerde uygun fiyatlı arsa satışına başladı. Ayvalık’ta sadece 111.000 TL’den başlayan fiyatlar ile arazi sahibi olma fırsatı. 

İki ildeki 13 adet arsa ve araziyi taksit ve indirim fırsatıyla satışa çıkıyor! Milli Emlak arsa satışı! 

Milli Emlak, Sivas ve Adana illerinde yer alan 13 adet arsa ve araziyi taksit ve indirim fırsatıyla satıyor. İşte fiyatlar...

Arsaev'den yeni kampanya! Yatırımcılar, 270 bin TL peşinat 24 ay vade fırsatıyla arsa sahibi olacak!

ArsaVev, Foça ve Yalova’da arsa sahibi olmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunduğu kampanyalarını duyurdu. ArsaVev,'de 270 bin TL peşinat 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Nef'ten yaza özel fırsat! Nef Arsa Taraklı'da 29 bin TL taksitle!

Yaza özel fırsatın sunulduğu Nef Arsa Taraklı'da 29 bin TL taksitle arsa sahibi olunabiliyor. Butik tasarımı ile dikkat çeken Nef Arsa Taraklı, sakin şehir ödüllü Sakarya'da yer alıyor.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! İşte Kırklareli’de toprak yatırımı için fırsat bölgeler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kırklareli’de toprak yatırımı için halen fırsat olan bölgeleri paylaştı. 

Milli Emlak 3 ildeki 11 adet arsa ve araziyi 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı!

Milli Emlak, Kastamonu, Zonguldak ve Kayseri illerinde yer alan 11 adet arsa ve araziyi 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Nef Arsa Çanakkale'de yaz fırsatı: 350 bin TL peşinat 0,99 banka kredisi, 48 ay vade için son gün 5 Haziran!

Değerli lokasyonlardaki arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, Çanakkale'de yaz fırsatı sunuyor. Peşinat oranının 350 bin TL olarak açıklandığı Nef Arsa Çanakkale'de ayrıca özel kredi seçeneği de bulunuyor.

Tüm Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı!

Kayseri'de bulunan yeni satış ofisini hizmete açan Nef Arsa'nın tüm lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Arazi yatırımı yapacaklar dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı başkent Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı...

Kıbrıs'a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Kıbrıs'a yönelmeye başladı. Özellikle Güney Kıbrıs yatırımcıların en çok tercih ettiği bölge haline geldi. Kıbrıs'ta şimdi de 3 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa yatırımı fırsatı sunuluyor.

'Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı' diyen gayrimenkul uzmanı Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı!

Arsa veya arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de "Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı" diyerek, Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı.

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

toki arsa fırsatı Haberi

toki arsa fırsatı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bitlis, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, Karaman, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Trabzon, Van, Yalova ve Yozgat illerinde yer alan arsaları satışa çıkarıyor.

Toplam alanı 993 bin metrekare olan 87 arsa vadeli olarak açık artırma yöntemiyle satılacak.

Vadeli satış bedeli yaklaşık 572 milyon lira olan arsalar için peşin ödeme yapmak isteyen alıcılara vadeli satış bedeli üzerinden yüzde 12,5 indirim uygulanacak.

Arsaların nitelikleri şu şekilde; konut, ticaret, özel eğitim, özel sağlık tesisi, rehabilitasyon merkezi, turizm tesis, akaryakıt istasyonu, konut dışı kentsel çalışma ve gelişme konut+toptan ticaret+sebze hali niteliğinde imarlı arsalar.

Müzayede 29 Kasım 2018 tarihinde (Perşembe günü), saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) canlı...