16 / 05 / 2024

toki arsayı geri alabilir mi

toki arsayı geri alabilir mi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, T0Kİ İlk Evim Arsa projesi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte T0Kİ İlk Evim Arsa projesinde dikkat etmeniz gereken o nokta...

TOKİ Ankara 2024 projesi için geri sayım başladı! 545 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için geri sayım başladı. Gölbaşı ilçesinde yükselecek olan projede toplam 545 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Ankara 2024 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

TOKİ 24 ilde 231 arsayı satıyor! Metrekaresi 85 TL'den başlayan fiyatlarla arsa alabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı, 24 ildeki 231 arsayı yüzde 25'i peşin kalanını 48 ay vade seçeneğiyle satıyor. Peki KDV'den muaf arsalar hangi illerde yer alıyor? 

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

TOKİ, Kocaeli’deki 39 arsayı 22 Kasım'da satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Kocaeli’de 39 adet arsayı satışa çıkaracak. Satış ihalesi 22 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

TOKİ Ankara projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen proje 15 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Rize projeleri için geri sayım başladı! Bu ilçeye 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projeleri için geri sayım başladı. İşte Rize TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Erzincan projesi için geri sayım başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen projede 158 konut yer alacak.

TOKİ, 41 ilde toplam 462 arsayı satışa çıkarıyor! Yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan dev satış haberi geldi. TOKİ, 42 kentteki 462 arsayı açık artırmayla satacak.

TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor! Vatandaştan talep yağıyor...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 ilde 462 arsayı açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor. Vatandaştan talep yağıyor...

toki arsayı geri alabilir mi Haberi

toki arsayı geri alabilir mi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabı üzerinden "İlk Evim Arsa Projesi. Bir milyon konut arsası" başlıklı bir son dakika paylaşımı yaptı.

Bakan Murat Kurum'un yaptığı paylaşıma göre, 350 ile 500 metrekarelik arsalar üzerindeki konutlar, en fazla brüt 150 metrekare olacak, zemin artı 4 ve artı 5 katı aşmayacak. Hak sahipleri çoğunluk sağlar ve inşa konusunda yardım talep ederse Toplu Konut İdaresi Başkanlığı destek olacak.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, planları onaylanan, hak sahibi belli olan arsaların tapuları, aralık ayı itibarıyla verilecek.

Söz konusu arsaların altyapı çalışmalarını Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yapacak. Elektrik, su, kanalizasyon, stabilize yol altyapıları 2 senede etaplar halinde tamamlanacak.

Konut için ise 2 sene şartı olacak, iki senede konutu bitiremeyen hak...