02 / 05 / 2024

toki artış

toki artış

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından inşa edilen konutlardan daire sahibi olan kimselerin ödediği taksitlere 6 ayda 1 zam yapılıyor. İşte TOKİ artış oranları Ocak-Haziran 2016..

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

TOKİ açık artırma ile 32 ilde 169 konut ve 192 iş yeri satıyor! Tarih verildi, büyük fırsat 13-14 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 kentte 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor.

Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı açıklaması! Meclis'te görüşüldü! SON DAKİKA! 

TBMM Genel Kurulunda, emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı da dahil olacak pek çok öneri yer aldı. Peki o öneriler kabul edildi mi? İşte emeklileri ilgilendiren o detaylar...

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

TOKİ'den ucuz ev almak isteyenlere müjde! 42 ilde 182 konut açık artırması o tarihte! Fiyatlar 568.263 TL'den başlıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere toplam 42 ilin bulunduğu proje kapsamında 1+1'den 4+1'e kadar daireler satışa sunulacak. 

TOKİ'den 50 bin konut kampanyası açıklaması: Maliyet artışları...

TOKİ, ek konut alanları belirlenmesi sırasında yaşanan mülkiyet ve planlama sorunlarından kaynaklı yaşanan gecikmelerden kaynaklı maliyet artışlarını konut fiyatlarına yansıtmayacaklarını ve vatandaşların mağdur etmeyeceklerini açıkladı. İşte o açıklama...

TOKİ tam 50 ildeki 575 arsayı açık artırmayla satacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu tam 50 ilde yer alan toplam 575 arsayı açık artırmayla satacak. Bu tarihleri sakın kaçırmayın... 

TOKİ kura takvimi güncellendi! İller art arda belli oldu! İşte 24 Ocak 8 Şubat 2023 yeni TOKİ çekiliş takvimi

TOKİ 7. Etap kura takvimini güncelledi. İller art arda belli oldu. İşte 24 Ocak 8 Şubat 2023 yeni TOKİ çekiliş takvimi...

TOKİ taksit artışı 2023! 2023 TOKİ taksit artışı ne kadar oldu? TOKİ taksitleri ne kadar?

TOKİ’nin İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'nin uzun süredir beklenen aylık taksitlerdeki artış oranı açıklandı. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesinde taksit artışları belli oldu! Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler ne kadar artacak? 

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında aylık taksitlerdeki artış oranı resmen belli oldu. Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler kadar artacak? 

TOKİ'de herkesi ilgilendiren gelişme, hayati bir şart değişti hemen şimdi acil bakın

Yüzyılın konut projesi olarak adlandırılan TOKİ konut projesinde vatandaşları ilgilendiren çok önemli bir şart değişti. Gelin bu şartla ilgili detaylara bakalım.

TOKİ'yle yeni konut rezervleri artırılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye'nin deprem bölgesinde olduğunu belirtti. Kaya, bütün tedbirleri buna göre alacaklarını, TOKİ'yle yeni konut rezervlerini artıracaklarını açıkladı.

TOKİ 176 konut ile 155 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa çıkardı.

toki artış Haberi

toki artış

TOKİ artış oranları Ocak-Haziran 2016!

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından inşa edilen konutlardan daire sahibi olan kimselerin ödediği taksitlere 6 ayda 1 zam yapılıyor. Bu artış yeniden değerleme oranları ile tespit ediliyor.


Ocak - Haziran 2016 döneminde uygulanacak TOKİ yeniden değerleme oranlarına göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan açılan konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 4,76 olarak belirlendi. Diğer artış oranları ise şu şekilde sıralanıyor:


OCAK-HAZİRAN 2016 TOKİ YENİDEN DEĞERLEME ORANLARI

2016 yılı birinci altı aylık dönemde, geri ödemelere aşağıda belirtilen endeksler  uygulanacaktır. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan açılan konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 4,76’ dır. (Kooperatifler, Kooperatif Birlikleri, Sosyal Yardımlaşma Kurumları, Belediyeler ve Yapımcılar) 

İdare’ce inşaa ettirilen ve bir önceki altı aylık memur maaş artış oranına...