02 / 05 / 2024

toki ayder yayalası projesi

toki ayder yayalası projesi

Türkiye'nin cennet köşesi Ayder Yaylası, Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale edildi. TOKİ turizm lojistik merkezi oluşturmak amacıyla projenin ihalesini gerçekleştirdi.

Ayder'de TOKİ'nin yapacağı kentsel dönüşüm projesi TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Ayder Yaylası'ndaki yapılaşmayı ve TOKİ tarafından yapılacak kentsel dönüşüm projesini meclis gündemine taşıdı..

TOKİ Ayder Yaylası için arama konferansı düzenleyecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Rize'deki Ayder Yaylası'nı yenilemek ve korumak için Arama Konferansı düzenleyecek.

TOKİ, Ayder Yaylası'nı dönüştürecek!

Rize Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm projesine başlayan TOKİ, 5 farklı yayla modeli hazırlanıyor.

TOKİ Ayder Yaylası kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Türkiye'nin cennet köşesi Ayder Yaylası, Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale edildi. TOKİ turizm lojistik merkezi oluşturmak amacıyla projenin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ, Ayder için arama konferansı yapacak!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Ayder Yaylası için yaklaşık bir yıl sürecek bir model çalışması yaptıklarını açıkladı.

TOKİ, Ayder için düğmeye bastı!

RİZE’nin ünlü yaylası Ayder’in 110 hektarlık bölümünü dönüştürmek için TOKİ tek yetkili olarak düğmeye basıyor.

TOKİ Ayder Yaylası'nı imara açtı!

Rize Çamlıhemşin'deki Ayder Yaylası imar açıldı. TOKİ tarafından bölgede kentsel dönüşüm ve gelişim projesi ihalesi dün gerçekleşti.

TOKİ Ayder Yaylası ihalesi bugün!

TOKİ'nin Rize İli Çamlıhemşin İlçesi Ayder Yaylası Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi Hazırlanması Danışmanlık ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Ayder Yaylası ihalesi yarın!

TOKİ, Rize'deki Ayder Yaylası için Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesi yapacak. 110 hektarlık alanı kampasayan proje yarın ihale edilecek.

TOKİ Ayder Yaylası ihalesi yapılacak!

TOKİ'nin Rize İli Çamlıhemşin İlçesi Ayder Yaylası Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi Hazırlanması Danışmanlık ihalesi 16 Şubat'ta yapılacak.

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor!

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor. Karamanlı'da Toki konutları başvuruları başladı. Karamanlı Belediyesi' nin sitesinden yapılan duyuruda, Toki konutların hangi alanda, hangi öncelikte yapılması istendiği vatandaşlara soruldu.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2015!

Toki indirim kampanyası ne zaman? Toki indirim kampanyası nasıl hesaplanır? Toki indirim kampanyası Halkbank aracılığıyla değerlendirilebilir mi? Toki indirim kampanyası forum ortamlarında nasıl konuşuluyor? Toki 2015 indirim kampanyası soruları ve cevapl

TOKİ, 60 ay vadeyle 32 arsa satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

toki ayder yayalası projesi Haberi

toki ayder yayalası projesi

TOKİ tarafından uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi için Ayder Yaylası'nda ihale yapıldı. Türkiye'nin cennet köşesi Ayder Yaylası, 2006 yılında da Bakanlar Kurulu Kararıyla, 'Kültür ve Turizm Koruma Gelişim Bölgesi' ilan edildi. 


Kaçak ve beton yapıların inşa edildiği yaylada yüzlerce kişi, kaçak yapılaşma ile SİT ve Milli Park yasalarına muhalefetten yargılandı. Çamlıhemşin Belediyesi Meclisi, Ayder Yaylası'ndaki 290 yapıdan 158'i hakkında, kaçak ve ruhsata aykırı olduğu gerekçesiyle yıkım kararı aldı. Ancak yıkım ihalesine katılan firma olmayınca kaçak yapılar yıkılamadı.

Ayder'in ihalesi yapıldı!


Rize Valisi Erdoğan Bektaş" TOKİ, Ayder yaylasında özlenen kriterlere uygun bir turizm lojistik merkezi oluşturmak amacıyla proje ihalesini yaptı.  Bölge halkı da  Ayder yaylasında dönüşüme sıcak bakıyor" dedi.


Turizm sezonunun yılın 12 ayına yayılması gerektiğini vurgulayan Bektaş, "Rize-Artvin havalimanının yapılıyor olmasından cesaret alarak, havalimanına...