10 / 05 / 2024

TOKİ Bakacakkadı

TOKİ Bakacakkadı

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Belediye Projesinde toplam 255 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Bakacakkadı fiyatları 104 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı'da teslimler başlıyor!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı'da yer alan 45 adet konut için konut teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Zonguldak Bakacakkadı TOKİ başvuruları sona eriyor!

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ projesinde yer alan 45 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Alt gelir TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru!

Alt gelir TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru dönemi bugün başlıyor. 2+1 daire seçeneğine yer verilen projede son başvurular 29 Eylül 2017'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı 2017 başvuru!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı projesinde yer alan 45 adet daire açık satışa sunuluyor. Projede başvurular 31 Temmuz 2017 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı son başvuru tarihi!

TOKİ Zonguldak Bakacakkadı son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Bakacakkadı Haberi

TOKİ Bakacakkadı

TOKİ ile Zonguldak Bakacakkadı Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle geliştirilen Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Belediye Projesinde toplam 255 adet konut satışa sunuluyor. 

,

TOKİ Bakacakkadı başvuruları!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerin satışa sunuluğu TOKİ  Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Evleri'nde  başvurular 17 Ağustos 2015 – 11 Eylül 2015 tarihleri arasında  kabul edilecek. 


TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları başvuru ve satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Zonguldak Gökçebey Şubesi tarafından yürütülecek


TOKİ Bakacakkadı fiyatları!

Daire alanlarının 75 metrekare ile 110 metrekare arasında değiştiği TOKİ Bakacakkadı fiyatları 104 bin 500 TL'den başlayıp, 147 bin 750 TL'ye kadar yükseliyor. 


TOKİ Bakacakkadı başvuru bedeli!

Başvurular sırasında başvuru bedeli ödenen TOKİ Zonguldak Gökçebey 'de 2+1 konutlar için 2 bin TL 3+1 konutlar için 4 bin TL başvuru bedeli...