06 / 05 / 2024

TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları

TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce projesinin stoklarında bulunan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları ne zaman başlayacak?

Balıkesir İbrahimce TOKİ başvuru tarihleri 2017!

Balıkesir İbrahimce TOKİ başvuru tarihleri 24 Temmuz-29 Eylül 2017 olarak belirlendi.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları başladı!

TOKİ'nin Balıkesir Edremit İbrahimce'de hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları başladı..

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvurusu bugün başladı!

TOKİ Balıkesir Edremit Toplu Konut Projesi dahilinde 1 adet standart konut açık satış usulü ile satışta. TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvurusu bugün başladı...

TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce projesindeki 1 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuru tarihleri!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce projesinin stoklarında bulunan 1 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuru tarihleri..

TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce projesinin stoklarında bulunan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce son başvuru!

Balıkesir Edremit İbrahimce Toplu Konut Uygulaması kapsamında stoklarda yer alan 1 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce son başvuru...

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvurusu!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvurusu 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede 2 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce 2016 başvuruları!

Balıkesir Edremit İbrahimce Toplu Konut Uygulaması kapsamında stoklarda bulunan 2 adet konut kurasız olarak satılacak. Peki, TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce 2016 başvuruları ne zaman?

2016 TOKİ Balıkesir Manyas başvuru!

2016 TOKİ Balıkesir Manyas başvuru dönemi başladı. Kura çekilişinin 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede başvuru bedeli 500 TL 'dir.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce'de 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Evleri'nde 1 adet 3+1 için başvurular başladı. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan projede fiyat 204 bin 836 TL 'dir.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

TOKİ Balıkesir Manyas Evleri başvuru bedeli!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede kura çekilişi 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. TOKİ Balıkesir Manyas Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak kabul edilecek.

TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları Haberi

TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları

Balıkesir Edremit İbrahimce Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 1 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Balıkesir İbrahimce başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce projesindeki daireler için başvurular 31 Ağustos 2016 – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek. 


Konut seçimini yapan alıcılar %10 peşinat 120 ay vade, %15 peşinat 156 ay vade, %20 peşinat 180 ay vade alternatifi çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar. 


Borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, dikkate alınarak TOKİ tarafından belirlenecek...