04 / 05 / 2024

TOKİ Balıkesir konut projesi

TOKİ Balıkesir konut projesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Toplu Konut A.Ş eliyle 2400 konutun temelini atacak. MIPIM fuannda tanıttığı ve başlattığı projelerle adından söz ettiren Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'de ilk konut projesinin tanıtımını yaptı.

TOKİ Balıkesir'e 2 bin 400 konutluk proje yapacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut eliyle 2 bin 400 konut üretmek üzere startı verdi. 27 blokluk projede 54 dönüm park alanı, sağlık tesisi, cami, okul ve sosyal tesisler de yer alacak.

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih resmen geldi! 506 konut ve 5 dükkanlık yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih resmen geldi... 506 konut ve 5 dükkanlık yeni projeyi kaçırmayın...İşte TOKİ Balıkesir 2023 projesi detayları...

TOKİ Balıkesir Karesi projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 458 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir Karesi 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 458 yeni konut geliyor. İşte Karesi TOKİ projesi detayları...

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi! Tek bir ilçedeki 506 konut için tarih belli oldu!

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi... Tek bir ilçedeki 506 konut için tarih belli oldu... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu! 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu... 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir İlk Evim İlk İş Yerim kura çekilişi başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir projesinde yer alan konutların kura çekilişi başladı. Peki TOKİ Balıkesir kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Havran’da 2 bin 280 TL taksitle ucuz ev sahibi olun! 12 soruda TOKİ Balıkesir…

Balıkesir’in Havran ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Havran projesinde toplam kaç adet konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Bigadiç’de uygun fiyatlarla 2+1 ve 3+1 daire sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar...

 Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bigadiç projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir konut projesi Haberi

TOKİ Balıkesir konut projesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Toplu Konut A.Ş eliyle 2400 konutun temelini atacak. MIPIM fuannda tanıttığı ve başlattığı projelerle adından söz ettiren Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'de ilk konut projesinin tanıtımını yaptı. 


DEPREM kuşağındaki Balıkesir'i sağlam zeminli tepelere taşıyarak geniş bulvarları, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla ferah bir şehir inşa ederek geleceğe çok daha güzel bir Balıkesir bırakmak istediklerini söyleyen Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in tüm ilçelerinde benzeri projelerle halka daha müreffeh bir ortam hazırlayacaklarını ifade etti. GYODER Başkan Yardımcısı Haluk Sur ise bu yatırımın kamu eliyle yapılan ateşleyici bir proje olduğunu. Yeni Karesi ile başlayan nitelikli proje silsilesinin yeni alış veriş merkezi ve otel yatırımları ile devam edeceğini söyledi. Yeni Karesi projesi 2 etapta toplam 2400 konuttan oluşuyor. 11 farklı mimari planın...