17 / 05 / 2024

toki başvuruları 25 aralık

toki başvuruları 25 aralık

TOKİ'nin 42 kampanyasında kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 25 Aralık – 31 Aralık 2013 tarihleri arasında başvurular yapılacak...

Ticaret Bakanı açıkladı: Başvurular 25 Mayıs'tan itibaren başlıyor!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Esnafımıza sağlayacağımız destek için başvurular 25 Mayıs'tan itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabilecek" açıklamasını yaptı.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi için başvurular 25 Kasım'da başlıyor.

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey projesinde yer alan konutlar için başvurular 25 Mart 2019 tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Erzurum emekli konutları için başvurular 25 Mart'ta başlayacak!

Toplu Konut idaresi Başkanlığı, Erzurum'da emeklilere konut için başvuruların 25 Mart tarihinde başlayacağını açıkladı.

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları 25 Eylül'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil projesi için başvurular 25 Eylül itibariyle başlıyor.

TOKİ Edirne İpsala 2. Etap başvuruları 25 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Edirne İpsala 2. Etap kapsamında yer alan 92 adet konut için başvurular 25 Eylül'de başlıyor.

TOKİ Küçükavşar 2. Etap başvuruları 25 Eylül'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 61 konut için başvurular 25 Eylül'de başlıyor.

Sign Of The City Awards başvuruları 25 Ağustos’ta sona eriyor!

Sign of the City Awards (SotCA) yarışmasına başvurular, 25 Ağustos tarihine kadar uzatıldı. SotCA’nın birbirinden değerli jüri üyeleri ise başvuru süreci içerisinde kamera karşısına geçerek, sektöre katılım çağrısında bulundu.

Afyonkarahisar Sandıklı TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı projesinde yer alan 25 adet konut satışa çıkıyor. Proje için başvurular 29 Eylül tarihine kadar kabul edilecek.

Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

toki başvuruları 25 aralık Haberi

toki başvuruları 25 aralık

1-) TOKİ Adana Barış Mahallesi 1. Etap Konut başvuruları!


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 101 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Adana Barkal Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 25 Aralık – 31 Aralık 2013 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek. 


TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. etapta en düşük konut fiyatı 136 bin 41 TL, en yüksek konut fiyatı 206 bin 937 TL olarak belirlendi. 


Detaylı bilgi için