16 / 06 / 2024

TOKİ Batı Raman ne zaman teslim

TOKİ Batı Raman ne zaman teslim

Emekliler Derneği'nin girişimleriyle Batı Raman'da yaptırılan konutlar için çalışmalar sürüyor. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, Ocak ve Şubat aylarında anahtar tesliminin yapılacağını ifade etti.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Batı Karadeniz'deki afet konutları ne zaman tamamlanacak?

Batı Karadeniz'de geçen sene Ağustos ayında meydana gelen sel felaketinde 82 kişi hayatını kaybetti. Afetzedeler için TOKİ tarafından 863 konut sözleşmesi imzalandı. 339 konutun henüz ihalesinin bile yapılmadığı ileri sürüldü. 

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Batman Emekli Konutları için cami ve okul yapıldı!

Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından TOKİ'nin aracılığı ile Batıraman'da inşa edilen bin 440 konut projesinde çalışmalar, aralıksız sürüyor,

TOKİ'nin Batman Emekli Konutları'nda incelemeler yapıldı!

Batman Valisi Ahmet Deniz, Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi ile birlikte TOKİ tarafından Batı Raman'da Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi üyelerine yapılan konutlarda incelemelerde bulundu.

Şehit Bilal Batırır'ın ailesine hibe edilen ev için para mı istendi?

Uzman Çavuş Bilal Batırır, 16 yıl önce Mardin'de girdiği çatışmada şehit düştü. Devlet, şehidin ailesine bir ev hibe etti. TOKİ, yıllar sonra 55 bin liralık hesap çıkardı. İtiraz üzerine rakamı 21 bin liraya indirdi…

Batman Üniversitesi'nde Vadi Park açıldı!

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'nde Vadi Park törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Üniversite Rektörü Prof.Dr. Abdüsselam Uluçam kesti.

Batman'da mesire alanı projesine izin çıkmadı!

Özel İdare’nin, DİKA ile birlikte Batı Raman eteklerine planladığı mesire alanı projesine izin çıkmadı. Petrol arama sahasına yakın bölgede olduğu gerekçesiyle 290 dönümlük alana mesire alanı projesi askıya alındı.

Batman 1472 konutlarının ismi için anket yapılacak!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerindeki 1472 konut alanının ismi için Batman Emekliler Derneği, anket çalışması yapacak.

Batman Üniversitesi Raman kampusü yolunda çalışmalar başladı!

Batman Üniversitesi Raman kampus yol güzergahındaki Emekliler TOKİ önünde çöken kaldırım ile yol’a, Özel İdare ekipleri el attı.

Batman'da 300 dönüm arazi üzerine mesire alanı yapılacak!

(DİKA) desteği ile Batman merkeze bağlı Recepler (Receba) köyünde Batı Raman dağlarında 300 dönüm üzerine mesire alanı yapım çalışmalarına başlandı.

Batman Batı Raman'daki 290 dönümlük arazide mesire alanları inşa edilecek!

İl Özel İdaresi, DİKA desteğiyle Batı Raman’da 290 dönümlük arazide mesire alanları inşa edecek. 1 Milyon 980 Bin TL’ye mal olacak proje, 2017’nin Ocak ayında tamamlanacak.

Batman Mardin arası yol mesafesi yarı yarıya düşürülecek!

Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ‘yeşil ışık’ yaktığını belirten Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi: “Yeni yol, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nü canlandıracak. Sason-Muş yol projesinin de takipçisiyiz” dedi.

TOKİ Batı Raman ne zaman teslim Haberi

TOKİ Batı Raman ne zaman teslim

EMEKLİLER Derneği'nin girişimleriyle Batı Raman'da yaptırılan konutlar için çalışmalar sürüyor. Önceki ay kura ile dairelerin belirlenmesinden sonra, aidat ödemeleri için başlatılan sürenin de sonuna gelindi. Cuma günü aidat ödemelerinin sona ereceğini söyleyen Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, Ocak ve Şubat aylarında anahtar tesliminin yapılacağını ifade etti. 


"PROJEMİZ, ÖRNEK GÖSTERİLDİ" 

ANKARA'DA Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen kongrede projelerinin örnek gösterildiğini açıklayan Başkan Ekmen "Emeklilerimiz için Batman'a kazandırdığımız TOKİ konutlar, tüm Türkiye'ye örnek oldu. Ankara'da yapılan kongrede projemiz takdir gördü ve projenin diğer illerde de uygulanmasına karar verildi, iş gücünde, bu ülkenin geçmişinde göz ardı edilemez emekleri olan emeklilerimizin rahat bir hayat sürmesi amacıyla Batman'a kazandırdığımız konutlar için Ocak ve Şubat aylarında anahtar telisimi yapılacak. Cuma günü aidat ödemeleri sona erecek. Üyelerimizin aidat...