10 / 05 / 2024

toki batman merkez ihale

toki batman merkez ihale

TOKİ Batman Merkez Yenişehir Mahallesi Kuyubaşı Mevkii 1199 ada, 1 parsel Batman Emekliler Derneği 2.Etap 163 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 27 Ekim'de gerçekleşecek.

TOKİ Batman Merkez inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Batman Merkez 1.Bölge 537 Adet Konut, 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihale yapılacak...

TOKİ Batman Merkez inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Batman Merkez 1.Bölge 537 Adet Konut, 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek...

TOKİ Batman Merkez'de lise, spor salonu ve pansiyon ihalesi!

TOKİ Batman Merkez'de Anadolu Öğretmen Lisesi, İmam Hatip Lisesi, 2 adet pansyion ve spor salonunu ihaleye çıkarıyor...

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Batman Merkez Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Batman Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Batman 16 derslikli okul ihalesi yarın!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ, Batman'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edecek!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Batman Ciğerlo 908 konut ihalesi yarın!

Batman İli, Merkez İlçesi, Ciğerlo mahallesi 908 Adet Konut, 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Batman Merkez kura sonuçları 22.05.2020!

TOKİ Batman Merkez kura sonuçları 22.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Batman Merkez kura sonuçları 22.05.2020 ve TOKİ Batman kura sonucu 2020 listesi...

TOKİ Batman Merkez kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman Merkez projesinde yer alan 184 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ'den Batman Merkez'e 908 yeni sosyal konut müjdesi!

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman'ın Merkez ilçesinde TOKİ öncülüğünde 908 yeni sosyal konut inşa edileceğini, açıkladı.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 23 Ocak'ta!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi 23 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf projesi 17 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Ekim'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 8 Ağustos'ta!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta saat 14:00'de yapılacak.

toki batman merkez ihale Haberi

toki batman merkez ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Batman ili Merkez Yenişehir Mahallesi Kuyubaşı Mevkii 1199 ada, 1 parsel Batman Emekliler Derneği 2.Etap'ta 163 adet adet konut yaptıracak.


TOKİ'nin Batman Merkez Emekliler Derneği 2.Etap'taki söz konusu konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 27 Ekim 2015 tarihinde saat 15.00'de...