07 / 05 / 2024

TOKİ Beyoğlu ihalesi

TOKİ Beyoğlu ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Beyoğlu'nda 397 adet yeni konut ve 20 dükkan inşa edecek. TOKİ Beyoğlu projesi için 2. kez ihale tarihi belirlendi.

İBB resmen açıkladı! Beyoğlu'nda 760 metrekarelik arsa satılıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Sururi Mahallesi'nde yer alan 760 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Beyoğlu'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Vakıflar, Beyoğlu Firuzağa'da arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Firuzağa'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

İBB Meclisi’nde oy çokluğu ile Beyoğlu Belediyesi’ne 10 yıllığına tahsis edilen ve mahkemelik olan İBB’ye ait Beyoğlu’ndaki gençlik merkezini yurt olarak işletmek için açılan ihale sonuçlandı. İhaleyi, İBB şirketi Boğaziçi Yönetim A.Ş. kazandı. 

Türk Kızılayı'ndan Beyoğlu'nda konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından Beyoğlu Cami Kebir Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Beyoğlu'nda 31.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 4.1 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Keçecipiri Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 31.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu Belediyesi'nden 6.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan gayrimenkul 6 milyon 350 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 12 Mart 2019 Salı günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu Belediyesi'nden 31 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan kargir bina vasıflı gayrimenkul 31 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Mart 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu'nda 31.6 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü; İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'ndeki gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediyesi'ne ait olan altında dükkan bulunan kagir apartman vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Beyoğlu'nda okçuluk müzesi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından Beyoğlu'nda okçuluk müzesi inşa edilecek. Müzenin ihalesi 3 Aralık 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Beyoğlu'nda kagir gazino yapım işi ihalesi 17 Nisan'da!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu'nda Kagir Gazino 25 Yıl Süreli Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama İşi ihale ediliyor..

TOKİ Beyoğlu ihalesi Haberi

TOKİ Beyoğlu ihalesi

TOKİ alt ve orta gelirli aileleri ev hayaline kavuşturmaya devam ederek, yeni projeler üretiyor. TOKİ, bugüne kadar 81 ilde sosyal donatılar ve kamu kuruluşlarına yapılan hizmetler hariç 754 bin konut hayata geçirdi. 



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2017 yılı içerisinde 65 bin konutu ihale edeceğini duyurmuştu. TOKİ bu kapsamda Beyoğlu'nda 397 konutluk yepyeni bir proje inşa edecek. 



İlk ihalesi 15 Mart'ta gerçekleşen İstanbul İli Beyoğlu İlçesi 397 Adet Konut, 20 Adet Dükkan, 1 Adet Dini Tesis ve Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi için 2. ihale tarihi 9 Mayıs 2017 saat 14:00 olarak belirlendi. 



TOKİ Beyoğlu projesine, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İşin süresi ise yer tesliminen itibaren 650 takvim günü olarak belirlendi. 



İhale...