13 / 05 / 2024

TOKİ Bilim Kurumu

TOKİ Bilim Kurumu

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu'nun (TAEK) Proton Hızlandırıcı Tesisi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete girdi. Erdoğan açılış töreninde konuştu

TOKİ, TAEK'e Türk CERN'i inşa etti: Başbakan Erdoğan hizmete açacak!

TOKİ tarafından inşa edilen Türkiye'nin ilk proton hızlandırıcı tesisi, Başbakan Erdoğan'ın katılacağı törenle hizmete açılacak

Ankara'daki AKM yerleşkesine TÜBİTAK Bilim Merkezi inşa edilecek!

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı yaptığı açıklamada Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Merkezi binasnın millet bahçesinin devamı olacak şekilde Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Yerleşkesi'ne yapılacağını söyledi.

Kepez Bilim Merkezi için protokol imzalandı!

Antalya’daki tarihi Dokuma Fabrikası’nda, Kepez Bilim Merkezi kurulması amacıyla Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi arasında ön protokol imzalandı.

TOKİ Siirt Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binası ihalesi 29 Eylül'de!

TOKİ Siirt Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binası yapım içi ihalesi 29 Eylül 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 10 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Siirt Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binası ihalesi 29 Eylül'de!

TOKİ Siirt Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası yapım işi ihalesi 29 Eylül 2015 Salı günü saat 14.30'da gerçekleşecek.

Balıkesir'de Bilim Merkezi protokolü imzalandı!

Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) arasında 'Balıkesir İli Zemin Sınıflama ve Sismik Tehlike Değerlendirme Projesi' ve 'Balıkesir Bilim Merkezi'nin protokolleri imzalandı.

TOKİ Kamu İhale Kurumu inşaatı 2. oturum ihalesi 23 Haziran'da!

TOKİ Kamu İhale Kurumu hizmet binası inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi 23 Haziran'da yapılacak.

Türkiye’nin 6. Bilim Merkezi Elazığ'a açılacak!

Elazığ’da valilik, belediye, üniversite ve iş adamlarını desteğiyle kurulan binanın Türkiye’nin 6. Bilim Merkezi olması için Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile ön sözleşme imzalandı.

TOKİ Kamu İhale Kurumu hizmet binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Kamu İhale Kurumu hizmet binası inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ Kamu İhale Kurumu hizmet binası inşaat ihalesi 21 Nisan'da!

TOKİ Kamu İhale Kurumu hizmet binası inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 21 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ, Türkiye İstatistik Kurumu için yeni bina inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) için modern bir hizmet binası inşa edecek. Yeni binanın yapımı için 22 Mayıs’ta ihaleye çıkılacak.

Hevsel Bahçeleri konut rezerv alanı ilan edildi!

Hevsel Bahçeleri'nin Birleşmiş Milletler Eğitim Bilim ve Kültür Kurumu'nun (UNESCO) Dünya Kültür Miras Asıl Listesi'ne alınması için çalışma yürütülüyordu. Bakanlık Hevsel Bahçelerini TOKİ'ye teslim edecek.

Türkiye İstatistik Kurumu hizmet binasını TOKİ inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ), mevcut binası depremde risk taşıyabileceği değerlendirilen Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ) için afetlere dayanıklı modern hizmet binası inşa edecek...

TOKİ Bilim Kurumu Haberi

TOKİ Bilim Kurumu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Kendisinde nükleer olan başkasına bunu hak görenler, çıkıp diğer komşumuz İran'ı eleştiriyor. Her ülkenin nükleer enerjiden istifade hakkı vardır. Ama hakkaniyeti gözeteceksiniz. Siz Ermenistan'da yeterli güvenlik önlemi olmayan santralı görmeyeceksiniz, İsrail'in nükleer faaliyetlerini görmeyeceksiniz, ama öbür tarafta İran üzerinden kriz çıkaracaksınız. Bu adalet değildir, bu hakkaniyet değildir. Her ülkenin emniyetli şekilde ve barışçıl amaçlarla nükleeri kullanma hakkı vardır'' şeklinde konuştu. 

Erdoğan, Ankara'nın Saray beldesindeki Türkiye Atom Enerjisi Kurumu(TAEK) Proton Hızlandırıcı Tesisi'nin açılış törenindeki konuşmasına, tesisin yapımında emeği geçenleri kutlayarak başladı. 

İnşaatın ele alınarak 9,5 ay gibi kısa sürede tamamlandığını ifade eden Erdoğan, ''Ama geçmişine baktığımız zaman 20 yılı aşkın bir süredir başlayan bir süreç'' diye konuştu. 

Yaklaşık 45 milyon liralık bir yatırımla Türkiye'nin anlamlı bir merkeze kavuştuğunu dile...