27 / 04 / 2024

toki bitlis projesi

toki bitlis projesi

TOKİ, Gaziantep, Rize ve Bitlis illerindeki 811 yeni konut için düğmeye bastı. 3 ildeki yeni projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte merak edilen tüm detaylar...

TOKİ'den Bitlis Beşminare'ye 190 yeni konut!

TOKİ Bitlis Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 20 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ 50 bin konut Bitlis 2019!

50 bin konut kampanyasına başlayan TOKİ, bu kampanya kapsamında Bitlis'te de proje yapacak. Peki TOKİ Bitlis 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Bitlis 2019 ödemeleri nasıl yapılacak?TOKİ Bitlis 2019 başvuruları nereye yapılacak?  İşte TOKİ 50 bin konut Bitlis 2019 detayları...

TOKİ’den Bitlis’e 3 bin 966 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, İdarenin Bitlis ve Batman şantiyelerinde incelemelerde bulundu. 

TOKİ Bitlis Tatvan'da 450 konut yapacak! 

TOKİ'nin Bitlis projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Bitlis Tatvan projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bitlis Tatvan 2022 ucuz konut projesi...

6 soruda TOKİ Bitlis Sosyal Konut Projesi 2022! Bitlis ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. TOKİ Bitlis projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bitlis 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Bitlis Merkez Beşminare alt gelir kura çekilişi 22 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez Beşminare projesinin kura çekilişini 22 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi 250 milyon TL'ye mal olacak. Proje için ÇED süreci başladı.

TOKİ Bitlis Ahlat başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat 2021 projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Bitlis Karaman Sudurağı 221 konut başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Karaman Sudurağı projesinde yer alan evler için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Bitlis Karaman Sudurağı 221 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Karaman Sudurağı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Bitlis Ahlat Tunus başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ, Bitlis Ahlat'ta 38 daireyi satışa çıkardı! 

TOKİ, Bitlis'in Ahlat ilçesinde yer alan 2+1 ve 3+1 daireleri satışa çıkardı. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan daireler için 240 aya varan taksit seçenekleri bulunuyor. 

TOKİ Afyonkarahisar projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını sürdüren eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Bitlis Ahlat kura çekilişi 2021 ne zaman?

TOKİ Bitlis Ahlat kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bitlis Ahlat kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Bitlis Ahlat başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi projesinde yer alan 69 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Siirt projesi 2022 yılına kadar teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Türkiye'de 100 bin sosyal konut projemiz var. Siirt'imize de 504 sosyal konut projesi gerçekleştiriyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar ihalesini gerçekleştirip, 2022 yılına kadar konutlarımızın teslimini yapacağız." dedi.

toki bitlis projesi Haberi

toki bitlis projesi

TOKİ, Gaziantep, Rize ve Bitlis illerindeki yeni projeleri için start verdi. TOKİ, Gaziantep, Rize ve Bitlis'te toplam 811 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Gaziantep projesi Şehitkamil ilçesinde, Rize projesi Muradiye ilçesinde, Bitlis projesi ise Merkez ilçesinde hayata geçirilecek. 

Peki TOKİ hangi ilde kaç konut inşa edecek? TOKİ Gaziantep, Rize ve Bitlis projelerinin ihaleleri ne zaman yapılacak? İşte o 3 ildeki TOKİ projelerine ilişkin tüm ayrıntılar...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinde 541 adet konut, 36 adet dükkan ve 13 dükkanlı ticaret merkezi inşa edilecek.

TOKİ Rize Muradiye projesinde ise 178 konut inşa edilecek ve altyapı ile çevre düzenlemesi ikmal işi de yapılacak. 

TOKİ Bitlis Merkez projesi kapsamında 92 adet konut ve 18 adet dükkan inşa edilecek. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinin ihalesi 16 Ağustos 2022...