02 / 05 / 2024

toki borç ödeme kampanyası

toki borç ödeme kampanyası

TOKİ'nin, taksit ödemeleri devam eden konut ve iş yeri alıcıları için düzenlediği yüzde 20 indirim kampanyasına 13 bin 906 kişi başvurdu, 817 milyon borç bakiyesi kapatıldı.

TOKİ'deki borcunu tek seferde ödeyene Ziraat'ten yüzde 20 indirim!

Kredisini Ziraat Bankası'ndan çeken ve TOKİ’ye olan borcunu tek seferde ödemek isteyen konut ve iş yeri sahipleri, yüzde 20 indirim kazanıyor.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası bugün başlayacak!

Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak. İndirim kampanyası için başvurular 23 Şubat - 19 Mart 2015 tarihleri arasında yapılabilecek.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası detayları!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulayacak. İndirim kampanyası için başvurular 23 Şubat - 19 Mart 2015 tarihleri arasında yapılabilecek.

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde kamu borçları taksitlerinin ödeme süresi resmen uzatıldı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, deprem bölgesinde mücbir sebebin sürmesi sebebiyle kamu borçları taksitlerinin ödeme süreleri yeniden belirlendi.

Ölen kişinin borçlarından mirasçı sorumlu mudur? 

Bir kişi vefat ettiğinde, borçları mirasçılara devredilip devredilmediği merak konusudur. Bu süreçde yasal düzenlemeler devreye girerek bazı yöntemler vardır. Peki ölen kişinin borçlarından mirasçı sorumlu mudur ve süreç nasıl işler? İşte mirasçıların borç ödeme durumları...

TOKİ arsa satışı başladı mı? TOKİ hangi illerde arsa satışı yapacak? TOKİ arsa ödeme şartları neler?

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 28 ilde toplam 503 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. İşte TOKİ arsa başvuru takvimi ve tüm detayları...

Vergi borçlarında yeni hamle! Vergi barışı yürürlüğe girdi! Borçlarınızın faizleri silinecek

Son dakika vergi barışı yasası yürürlüğe girdi.  Bu yasayla vergi borcu olanların cezalı borç ödeme riskinin ortadan kaldırılacak. Peki vergi borcu olanlar hesaplamaları nereden ve nasıl yapacak? İşte ayrıntılar...

Türkiye için tehlike çanları çalabilir! İşte ürküten senaryo

Gelişmekte olan ülkelerde borç ödeme güçlüğünün domino etkisi yaratması bekleniyor. Bloomberg’in yaptığı hesaplamaya göre 2023 yılında Türkiye’nin de içinde olduğu ülkelerde borçlarla ilgili riskler önemli oranda artabilir.

KYK borcu silindi mi KYK borçları geri ödeme takvimini Erdoğan açıkladı! Twitter'da KYK borcu trend oldu

KYK borçları silindi mi, KYK borcu geri ödeme takvimi açıklandı. Twitter'da gündeme gelen KYK borçlarının yüksek faizleri hükümet tarafından iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK borcu geri ödeme takvimini açıkladı. #TeşekkürlerKılıçdaroğlu hashtagi trend topic oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan TOKİ borçları açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'ya gitti. ‘Afet Borçlandırma Senedi’ imzalatılmak istenen vatandaşların tepkisi gündeme gelirken Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

TOKİ erken ödeme indirimi hesaplama 2021!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyerek tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası Mayıs ayı sonunda gün sonra sona eriyor. İşte TOKİ erken ödeme indirimi hesaplama 2021...

İnegöl Belediyesi'nden 'İmar Durumu Sorgulama' hizmeti!

Dijital dönüşümde birçok adım atan İnegöl Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden İhale Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, İmar Durumu Sorgulama, Bilgilendirilme İsteği, Meclis Gündem Sorgulama, Borç Ödeme gibi işlemler yapabiliyor.

Çankaya Belediyesi'nden ruhsat ve imar işlemi kolaylığı!

Çankaya Belediyesi’nin Hoş Geldiniz Masası’nda iş yeri açma, ruhsat başvurusu, emlak rayiç değeri ödeme, sicil birleştirme, borç ödeme, borcu yoktur belgesi alma, imar başvurusu ve imar durum bilgisi alma işlemleri kısa sürede gerçekleşti.

Emlak Konut’tan borcunu erken ödeyene avantaj!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, daha önce şirketten konut alanlar için hayata geçirdiği borç ödeme kampanyasını başlattı.

TOKİ'ye borcu olanlar dikkat!

TOKİ'den ev alan vatandaşlar sözleşme imzaladıktan sonra ödeme sürecine başlıyor. Bu süreçte konut alan vatandaşlar tarafından TOKİ'ye çok fazla soru geliyor. İşte TOKİ borç ödeme ile ilgili çok sık sorulan 9 soru ve cevabı...

toki borç ödeme kampanyası Haberi

toki borç ödeme kampanyası

TOKİ'nin borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yaptığı yüzde 20 indirim kampanyası büyük ilgiyle karşılandı. Kampanyaya başvuran 13 bin 906 kişi 817 milyon 303 TL borç bakiyesi kapatarak tapularını aldı.

TOKİ Dergi'de yer alan habere göre; Daha önceki indirim kampanyalarına çeşitli nedenlerle dâhil olamayan konut alıcılarının talepleri doğrultusunda geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için düzenlenen indirim kampanyasından, geri ödeme taksitleri 2016 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yeri sahipleri yararlandı.

BORCUNUN EN AZ YÜZDE 25'İNİ KAPATAN DA YARARLANDI

Kampanya kapsamında sağlanan esnek ödeme fırsatıyla borcunun tamamını kapatamayan bin 142 kişi, 45 milyon 63 TL'lik peşin ödemelerle kampanyadan faydalandı.

Böylece kampanyadan kısmi ödemeyle yararlanan vatandaşlar ile toplamda 817 milyon 303 bin TL ödeme yapıldı.

YASTIK...