05 / 05 / 2024

toki boyabat

toki boyabat

Sinop’un Boyabatlı vatandaşlar, TOKİ'den konut projesi istediklerini belirttiler. Lütfi Er isimli bir vatandaş, "TOKİ'nin bir an önce Boyabat’ta konut yaptırması gerekiyor.” dedi.

TOKİ'den Sinop Boyabat'ta 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!   

TOKİ Sinop Boyabat 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Boyabat'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Boyabat'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Boyabat sosyal konut projesi... 

TOKİ Sinop Boyabat kura sonucu 03.03.2022 isim listesi!

TOKİ Sinop Boyabat kura sonucu 03.03.2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sinop Boyabat kura sonucu 03.03.2022 isim listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar....

TOKİ Kurası Ne Zaman Yapılacak? Sinop Boyabat İçin Tarih Belli Oldu!

Merakla beklenen Sinop Boyabat TOKİ kura tarihi belli oldu. Canlı yayın ile TOKİ binasında gerçekleştirilecek kura için geri sayım başladı...

TOKİ Sinop Boyabat başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sinop Boyabat projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Sinop Boyabat projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sinop Boyabat projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Boyabat'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop ilinin Boyabat ilçesinde 16 derslikli okul hayata geçirecek.

TOKİ Sinop Boyabat'ta okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta 16 derslikli eğitim binası inşa edecek.

TOKİ Sinop Boyabat 131 konut ihalesi yarın!

Sinop İli, Boyabat İlçesi 131 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sinop Boyabat'a 131 yeni konut!

Sinop İli, Boyabat İlçesi 131 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sinop Boyabat kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste!

TOKİ Sinop Boyabat kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sinop Boyabat kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim isim tam liste ve TOKİ Sinop Boyabat kura sonuçları 11 Haziran 2020...

TOKİ Sinop Boyabat 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sinop Boyabat 2020 projesinde yer alan 120 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

Maşuk TOKİ sözleşme tarihleri belli oldu!

Toki' de para yatırma tarihleri kesinleşti. 16 Şubat ile 20 mart 2015 Tarihleri arasında Karaköprü Ziraat bankası şubesine şahıs bizzat kendisi gidip orada Toki'nin satış sözleşmesini imzalayacak.

Konya, TOKİ Konutları'nın devam etmesini istiyor!

Konya'lı vatandaşlar, Toki Konutlarının her ilçede devam etmesini istiyor. Süleyman Göksu'nun Konya'da Toki Konutları isimli yazısı Anadolu Telgraf'ta yayımlandı. İşte Anadolu Telgraftaki yazı..

toki boyabat Haberi

toki boyabat

Sinop’un Boyabat ilçesindeki vatandaşlar, ilçeye TOKİ konutları yapılmasını istediklerini belirttiler.


Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Lütfi Er isimli bir vatandaş yaşadığı evin çökme riski olduğunu belirterek “Boyabat Camikebir Mahallesi Cedimoğlu sokakta bulunan evde oturuyorum. Bir gün ansızın çökebilir. Bu yüzden Boyabat Belediyesi TOKİ konutlarının bir an önce Boyabat’ta konut yaptırması gerekiyor.” dedi.


“5 BİN NÜFUSLU ŞEHİRDE YAPILIYOR”

Er, az nüfuslu şehirlerde yapıldığını fakat Boyabat’ta yapılmadığını belirterek “5 bin nüfuslu Çankırı Kurşunlu ilçesinde TOKİ konut yapıyor. 40 bin nüfuslu şehirde yapılmıyor, çürük binalarda oturuyorum. Bu sadece benim oturduğum ev bunun gibi binlerce çürük binalarda oturanlar var. Oturduğum ev sizce kaç şiddetli depreme dayanır.” şeklinde konuşarak yetkililerden yardım...