21 / 05 / 2024

toki bozkır projesi

toki bozkır projesi

Bozkır Belediye Başkanı Gün, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Bozkır'da ikinci etap konutlarının yapımına başlayacağını söyledi. Gün, projenin en yakın zamanda planlanacağını ve başvuruların alınacağını ifade etti.

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi. 475 konutun yer aldığı proje 564 milyon 451 bin 740 TL'ye mal olacak.

TOKİ, Çankırı için ÇED başvurusu yaptı! 475 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çankırı projesi için düğmeye bastı. Çankırı TOKİ projesinde 475 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Çankırı projesi için yeni tarih açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Çankırı projesinde 99 adet konut yer alacak.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Menşure Koç ve Tevfik Çavuş ortaklığında kuruldu.

TOKİ Diyarbakır projesinde son dakika! Bu ilçeye 142 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projesi 25 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak. Merakla beklenen projede 142 konut yer alacak.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

TOKİ Kırıkkale projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 132 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale'deki yeni projesi için start verdi. İşte detaylar...

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih belli oldu! 300 konutluk yeni proje geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. 

TOKİ Diyarbakır projesi için tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye tam 132 yeni konut geliyor!

TOKİ Diyarbakır 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye tam tamına 132 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Çankırı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

toki bozkır projesi Haberi

toki bozkır projesi

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde, TOKİ Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu'nu makamında ziyaret ettiğini söyledi. Konyalıoğlu ile yaptığı görüşmede, TOKİ'nin Bozkır'da ikinci konut etabına başlayacağını bildiren Gün, projenin en yakın zamanda planlanacağını ve başvuruların alınacağını ifade etti. Gün, ilçede yapılan talep araştınnasına göre ciddi derecede konut ihtiyacını gördüklerini dile getirerek, şunları kaydetti: "İlçemizdeki modern yapılaşmayla birlikte, hem nüfusun dengeli dağılmasını sağlamak hem de vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımıza hız verdik. İlçemizde TOKİ konutlarının yapılması için girişimlerimizi başlattık. 

TOKİ Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Konyalıolu ile görüşmemizde bunun müjdesini aldık. İlçe sakinlerimize hayırlı olmasını...