03 / 05 / 2024

toki bozok üniversitesi inşaat ihalesi

toki bozok üniversitesi inşaat ihalesi

TOKİ Bozok Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ve Rektörlük binası inşaat işi ihalesi 30 Ocak 2013 tarihinde yapılıyor...

Herkes başvurabiliyor! Yozgat Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Personel alıyor!

Yozgat Bozok Üniversitesi 2022 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak çok sayıda personel alıyor.

Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen gayrimenkul TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen bir taşınmaza dair çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

Marmara Üniversitesi'nin TOKİ'ye devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı!

Marmara Üniversitesi’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı.

TOKİ Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı için ihale!

Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yozgat Yerköy'de çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi TBMM'de!

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde bulunan bir çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Ahmet Yesevi Üniversitesi Binası ihalesi yarın!

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Ahmet Yesevi Üniversitesi Binası ihalesi 11 Eylül'de!

TOKİ tarafından Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası inşa edilecek. İnşaat işi 11 Eylül'de ihale edilecek..

TOKİ, 4 yıldır İstanbul Üniversitesi’nden proje bekliyor!

İstanbul Üniversitesi, Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültelerini yenileme projelerini tamamlayamadığı için TOKİ ile yaptığı anlaşma 4 yıldır bekliyor.

TOKİ'nin Marmara Üniversitesi arazisi imar planına iptal davası!

TOKİ mülkiyetinde olan Marmara Üniversitesi’ne ait olan Küçükçekmece’deki dev araziye ilişkin imar planlarında yapılan değişikliğe karşı dava açıldı. 

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri!

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri detayları haberimide yer alıyor. 319 konutun yer aldığı projede teslim işlemleri; 17 Temmuz 2017 – 11 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılıyor.

TOKİ Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Kampüsü yapıyor!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Kampüsüne Ait Merkezi Birimler Binaları İnşaatı İle Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi Ön Yeterlik ihalesi bugün saat 11:00'de başlayacak..

Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi Temmuz'da tamam!

Yozgat Bozok Üniversitesi'nin kampüs alanında yapımı devam eden Tıp Fakültesi Morfoloji Binası ve 200 yataklı Araştırma Uygulama Hastanesi'nin inşaatı Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey tarafından incelendi.

toki bozok üniversitesi inşaat ihalesi Haberi

toki bozok üniversitesi inşaat ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Bozok Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ve Rektörlük hizmet binası inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihaleye çıkarıyor.


30 Ocak 2013 tarihinde yapılacak ihale T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA adresinde gerçekleştiriliyor.


İhalede yer tesliminden itibaren 650 iş günü süresi veriliyor. 


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için