15 / 05 / 2024

TOKİ Bünyan başvuru

TOKİ Bünyan başvuru

Bünyan'da yapılacak olan yeni TOKİ konutları için resmi kayıt sürecinin devam ettiği bildirildi. Bünyan Belediyesi yeni TOKİ projesinde resmi başvuruların 11 Aralık tarihine kadar devam ettiği bildirildi.

2022 TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? İşte TOKİ başvuru takvimi! Hemen bu tarihlere bakın!

TOKİ başvuru koşulları ve takvimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan kabine toplantısının ardından açıklandı. TOKİ Toplu konut başvuru tarihleri, konut fiyatları ve başvuru koşullarını hakkında bütün ayrıntılar için hemen bakın!

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuru tarihleri! Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuru tarihleri ve Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 16 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi için başvurular 25 Kasım'da başlıyor.

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri!

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proje için 180 ay vade sağlanıyor.

Mamak TOKİ Gülseren Alt Gelir 3. Etap 1. Bölge başvuru tarihleri!

Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap 1.Bölge Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 58 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge başvuru 2017!

TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge başvuru dönemi bugün başlıyor. Alt Gelir grubu kapsamında inşa edilen projedeki 1 adet daire 1 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge başvuru dönemi!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge başvuru dönemi bugünden itibaren başlıyor. 4.Bölge 1.ve 2.Etap projesinde toplamda 919 adet daire yer alıyor.

Maşuk TOKİ 4. Bölge başvuru tarihleri!

Maşuk TOKİ 4. Bölge başvuru tarihleri 1 Ağustos-29 Aralık 2017 olarak belirlendi. Projede 919 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge başvuru günü!

TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge projesindeki 1 adet daire açık satışa sunulacak. TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge başvuru günü...

TOKİ Kocaeli Gündoğdu 1. Bölge başvuru!

TOKİ Kocaeli Gündoğdu 1. Bölge başvuru dönemi 1 Mart 2016 tarihi itibariyle başlıyor. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Amasya Merzifon başvuru işlemleri 2015!

TOKİ Amasya Merzifon'da 75 metrekare büyüklükte 2+1 daireler bulunuyor. Projede aylık taksitler 290 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Amasya Merzifon başvuru işlemleri 2015 detayları...

TOKİ Bünyan başvuru Haberi

TOKİ Bünyan başvuru

Bünyan'da yapılacak olan yeni TOKİ konutları için resmi kayıt sürecinin devam ettiği bildirildi. Bünyan Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak amacıyla başlatılan yeni TOKİ projesinde resmi başvuruların 11 Aralık tarihine kadar devam ettiği bildirildi. Bünyan Belediyesi tarafından daha önce çalışmaları başlatılan yeni TOKİ konutları için resmi başvuru işlemleri sürüyor. Bünyan'da yapılacak olan TOKİ konutlarından ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar 11 Aralık 2015 tarihine kadar 2+1 daireler için 4 bin TL, 3+1 daireler için 6 bin TL peşinat bedelini Ziraat Bankası Bünyan Şubesi'ne açılan hesaplara yatırarak başvuru yapabilecekler.Projeye başvuru yapabilmek için, aranan bazı şartlar ise şöyle başvuru sahibinin; T.C. vatandaşı olması. Kayseri il nüfusuna kayıtlı veya Bünyan ilçesi sınırları içerisinde en az 1 yıldan az olmamak şartıyla ikamet...