16 / 05 / 2024

toki Bünyan Büyüktuzhisar

toki Bünyan Büyüktuzhisar

TOKİ tarafından hayata geçirilen Kayseri- Bünyan Büyüktuzhisar projesindeki 100 ader tarımköy konutunun hak sahipleri belirlendi.

Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi açıklandı!

Türkiye, “Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi” listesinde yine dünya ikincisi oldu. Listede Türkiye'den tam 44 şirket var.. İşte listeye Türkiye'den giren 44 şirket...

Doğuş İnşaat dünyanın en büyükleri listesinde!

1951 yılında kurulan Doğuş İnşaat zaman içinde dünya devi oldu. Dünyanın en büyükleri listesinde yer aldı. Firma şu anda yeni bir iş için çalışmalarına ara verdi.

Rönesans Holding dünyanın en büyük 33’üncü müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2019 listesinde 33’üncü sıraya yerleşti.

Dünyanın en büyük inşaat firmaları açıklandı!

Türkiye, küresel pazarda süren durgunluğa ve artan risklere karşı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde, 44 firma ile yer aldı. Türkiye, bu sayı ile Çin’in ardından ikinci oldu.

Dünyanın en büyük dönme dolabı Ain Dubai 2020'de açılacak!

Dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai, Meraas Holding tarafından hayata geçiliyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Ain Dubai 2020 yılında açılacak.

Mimar Sinan: Dünyanın en büyük mimari dehası!

Döneminin en büyük mimari dehalarından olan Mimar Sinan'nın eserleri yüzyıllardır şehirleri süslüyor. Sadece Anadolu'da değil dünyanın farklı bölgelerinde de eserler bırakmış olan Mimar Sinan, mütevazi karakteri ile de hayranlık uyandırıyor.

İlker Aycı: Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz!

THY ve havacılığa ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ''Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz. Satın almıyoruz. Yatırımcılarımız yanılmasın'' dedi.

Dünyanın en büyük inşaat firmaları belli oldu!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesi yayınlandı. Türkiye'den listeye 17 inşaat şirketi girdi...

Çin dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa etti!

Çinli mühendisler, Güneybatı Çin eyaleti Yunnan'da, Nujiang nehri üzerine dünyanın en büyük kemerli demiryolu köprüsünü inşa ettiler. 

Türk Ytong, dünyanın en büyük ytong tesisini kurdu!

Son üç yılda 80 milyon Euro'luk yatırım yapan Türk Ytong, son olarak 29 Ekim'de Dilovası tesisini açtı. Bu, dünyanın en büyük ytong tesisi oldu. 2,5 milyon metreküplük ytong üretim kapasitesine sahip olan şirket, bu yıl 400 milyon TL ciro hedefliyor.

Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor!

Yaklaşık 10 bin kişinin çalıştığı İstanbul Yeni Havalimanı'nda, 7 gün 24 saat esasına göre olağanüstü bir çalışma gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor.

Yaktaş, Türkiye’nin ve dünyanın en büyük sağlık projelerinin zemin çözüm ortağı!

1.300 yatak kapasitesi ile Türkiye’nin en büyüğü ünvanını alan Mersin Şehir Hastanesi’nden sonra 3.804 yatak kapasitesi ile dünyanın en büyüğü ünvanını alacak olan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi projesinde de sona gelindi. 

Dünyanın en büyük inşaat firmaları 2018 belli oldu!

“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesi açıklandı. 46 Türk firmanın yer aldığı listede Türkiye müteahhitlik firması sayısını ve ülke sıralamasındaki yerini korudu.

toki Bünyan Büyüktuzhisar Haberi

toki Bünyan Büyüktuzhisar

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri’nin Bünyan İlçesi’nde Büyüktuzhisar’da inşası tamamlanma aşamasında müstakil 100 adet tarımköy konutunun hak sahipleri kura ile belirlendi.


3+1 planında projelendirilen konutların, kura töreni 24 Şubat 2017, Cuma günü Bünyan Belediyesi Düğün Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.


TOKİ...