04 / 05 / 2024

TOKİ Çankaya okul projesi 2016

TOKİ Çankaya okul projesi 2016

Ankara'da TOKİ şantiyelerini denetleyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Turan, serebral palsili çocukların ihtiyaçlarına uygun olarak inşa edilen Çankaya Özel Eğitim Okulu'nda incelemelerde bulundu.

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih geldi! Çankaya projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara Çankaya projesinin ihalesi yarın yapılacak. Çankaya TOKİ projesinde 50 adet konut ve 6 adet dükkan bulunuyor. 

TOKİ'den Erzurum'a yeni okul müjdesi!

Yeni eğitim yatırımları için start veren TOKİ, Erzurum Palandöken'de 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa ediyor!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Afyonkarahisar 2 yeni okul ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Sinpaş GYO Çankaya okulu ve arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Mühye mahallesinde yer alan 29634 ada 9 parselde bulunan 7 katlı betonarme eğitim tesisi, okul ve arsasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

Çankaya Belediyesi yeni yatırımlara devam ediyor!

Mevcut 12 gündüz bakımeviyle Türkiye’nin en büyük okul öncesi eğitimini veren Çankaya Belediyesi, yeni dönemde üç yeni kreşi daha hizmete açıyor.

TOKİ Eskişehir Çankaya'da Ticaret Merkezi inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Eskişehir Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi hayata geçiriyor. Ticaret Merkezi için inşaat tamamlama ihalesi belirlendi.

Adıyaman Besni'de okul inşaatlarının temeli atıldı!

Adıyaman Besni'de inşaatı devam eden 4. Etap TOKİ 24 derslikli okul inşaatı ve 2. Etap TOKİ civarında bulunan 16 derslikli imam hatip ortaokulu inşaatı incelendi.

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

TOKİ Odunpazarı Karapınar'da okul ve cami yaptıracak!

Odunpazarı Karapınar Mahallesi’ne TOKİ'nin yaptığı yatırımlara yenileri ekleniyor. Bugün gerçekleştirilecek ihaleyle TOKİ Karapınar'a 2 okul ve 1 cami yaptıracak.

TOKİ Çankaya okul projesi 2016 Haberi

TOKİ Çankaya okul projesi 2016


Ankara'da TOKİ şantiyelerini denetleyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Turan, serebral palsili çocukların ihtiyaçlarına uygun olarak inşa edilen Çankaya Özel Eğitim Okulu'nda incelemelerde bulundu. Okul tamamlandığında, bu özel öğrenciler engelsiz arkadaşlarıyla birlikte eğitim görecek.


TOKİ’nin inşa ettiği, serebral palsili çocukların eğitim göreceği Çankaya Özel Eğitim Okulu tamamlanmak üzere. Türkiye'nin ilk "Engelsiz Meslek Lisesi"ni inşa ettiklerini ifade eden M. Ergün Turan, okulun bu çocukların eğitimine ve gelişmesine katkı sunacağına vurgu yaptı.


Türkiye’nin dört bir yanındaki TOKİ şantiyelerini düzenli aralıklarla denetleyen Başkan Turan, Ankara Çankaya'da serebral palsi (beyin felci) hastası çocuklar için inşa edilen Çankaya Özel Eğitim Okulu şantiyesinde de incelemelerde bulundu. İnşaat aşamasında sona gelinen okul tamamlandığında, serebral palsili öğrenciler dışlanma duygusu yaşamaksızın kendileri için hazırlanan uygun eğitim ortamında engelsiz öğrencilerle...