02 / 05 / 2024

toki çatalca konutları

toki çatalca konutları

Kaleiçi Mahallesi'nde evlerin mühürlendiği Dere Sokak'ta ise hayat devam ediyor. Sel felaketiyle yıkılmış evlerin arasında mahalle yaşamlarını sürdüren Romanlar, "Can kayıplarımız oldu, azıcık yağmur yağsa toprak kayar mı diye cama bakar olduk" diyor...

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları'ndaki iş yerleri satışa sunuldu.

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslim tarihinde değişiklik!

Tamamı 6 katlı 180 bloktan oluşanKİPTAŞ Çatalca Konutları'nın daire teslim tarihinde değişiklik oldu. İşte yeni teslim programı...

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda daire teslimleri başlıyor!

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda tamamlanan daireler 6 Ağustos 2018 - 12 Ekim 2018 tarihleri arasında teslim programı çerçevesinde teslim edilecek...

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi!

Toplamda 500 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede dairelerin tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ sosyal konutlar ödüllü projelerle yükseliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi; mimari fikir yarışmasında ödül alan projeleri sosyal konutlar olarak yükseliyor. Ödüllü projeler Muğla’dan Gaziantep’e, Manisa’dan Adana’ya kadar birçok ildeki sosyal konutlarda hayata geçiriliyor.

TOKİ sosyal konutlar için mimari fikir yarışması düzenleyecek!

TOKİ, yeni fikir ve arayışların önünü açmak amacıyla, sosyal konutlar için yılın ikinci yarısında 'mimari fikir' yarışması düzenleyecek. TOKİ Başkanı M.Ergün Turan, sosyal konut üretimlerinde, ödüllü projelerin uygulandığını vurguladı.

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli!

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Konutları başvuru bedeli 500 TL olarak belirtildi. Konutlar için başvuruların 14 Mart Pazartesi günü başlayacağı projede toplam 150 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Torbalı Konutları'na günde 1500 kişi başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İzmir'de inşa edeceği yeni konutlar için Torbalı'yı pilot bölge olarak seçti. İlçede geniş çaplı bir anket çalışması başlatan TOKİ projenin seyrini anket sonucuna göre belirleyecek.

Kırşehir TOKİ Kayabaşı Konutları başvuruları!

Kırşehir TOKİ Kayabaşı Konutları başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek. Daire fiyatlarının 111 bin 25 TL'den başladığı projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Safranbolu TOKİ Emekli Konutları kura çekimi!

Safranbolu TOKİ Emekli Konutları kura çekimi yarın gerçekleşecek. Ödeme koşulları kapsamında 240 aya kadar vade fırsatı sunan projede 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Karabük Safranbolu TOKİ Emekli Konutları kura!

Karabük Safranbolu TOKİ Emekli Konutları kura satışları 12 Şubat Cuma günü gerçekleşecek. 11 bin 244 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede aylık taksitler 320 TL'den başlıyor.

TOKİ Ödemiş Konutları'na bin 451 kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) işbirliği ile Ödemiş'te yapılması planlanan emeklilere toplu konut projesi kapsamında bir ayda bin 451 kişi müracaat etti. Konutlar için belirlenen bir aylık müracaat süresi 5 Şubat'ta sona erdi.

toki çatalca konutları Haberi

toki çatalca konutları

Çatalca Belediyesi ise bölgede TOKİ ile ortak bir kentsel dönüşüm projesi yürütüyor. 29 Ocak 2009'da gecekondu önleme bölgesi ilan edilen Kaleiçi Mahallesi'nde Belediye ile TOKİ arasında 2010'da imzalanan ön protokolle kentsel dönüşüm başlatıldı.Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, gecekondu önleme bölgesinde hak sahibi 696 aileye yönelik proje için yerinde dönüşüm hedeflediklerini belirtiyor. Kara, "Roman yurttaşların kendi kültürlerini yaşayabilecekleri, onları yerlerinden transfer etmeksizin, 2 katlı konutlardan oluşacak bir proje üzerinde çalışıyoruz" diyor. TOKİ projesi 800 konutluk olacak. 75 ve 90 m2 olarak tasarlanan daireler için Romanlar, 15 yıl borçlanacak. 


Birgün...