03 / 05 / 2024

toki çay değirmeni son sözleşme tarihi

toki çay değirmeni son sözleşme tarihi

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni'nde projesindeki 427 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kocaeli'de 24 ay vadeyle arsa ve arazi satıyor! 39 gayrimenkul için geri sayım başladı! Arsa alacaklara müjde!

TOKİ Kocaeli'de 39 adet arsa ve araziyi 24 ay vadeyle satıyor. Peki KDV'den muaf arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Honda Accord fiyatları bu ay değişmedi! Honda Accord bu ay ne kadar? 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Honda Accord'un Aralık ayı fiyatları değişmedi. Peki Honda Accord bu ay ne kadar? En uygun Honda Accord kaç TL? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mondial yeni 100 Superboy i fiyatları bu ay değişmedi! Mondial 100 Superboy i 4 Kasım 2022 fiyat listesi!

Euro 4 normlarına uygun, Motorlu Taşıtlar Vergisi’nden (MTV) muaf, Mondial yeni 100 Superboy i fiyatları bu ay değişmedi! Mondial 100 Superboy i 4 Kasım 2022 fiyat listesi...

TOKİ Niğde Çiftlik’te 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çiftlik Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Bor Bahçeli başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor Bahçeli projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri 2018'de tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri’ni 2018'de tamamlayacak.

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenlemesi yapacak!

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenleme işi yapacak. Nazilli Belediye Meclisi toplantısında kabul edilen ek gündem maddesi ile Karaçay Mahallesindeki afet riski alanın imarlanması için Başkan Alıcık'a TOKİ ile anlaşma ve imza yetkisi verildi.

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yel Değirmeni Sosyal Tesisinin temeli atıldı. Temel atma törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

Gaziantep Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde dava!

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi, Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı nazım ve uygulama imar planı revizyonuna dava açtı.

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere başvurusu!

Ödemelere göre 240 ay vade sağlanan projede fiyatlar 71 bin 609 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Niğde Çamardı Bademdere başvurusu...

Hvar Adası'ndaki yel değirmeni eve dönüştürüldü!

Adriyatik Denizi'ndeki Hvar Adası'nda, Franciscan rahipleri tarafından inşa edilmiş tarihi yel değirmeni eve dönüştürüldü. İşte tarih kokan o ev...

Toki Niğde Çamardı Belediye projesi kura sonucu!

212 konut olarak TOKİ ve Niğde Çamardı Belediyesi ortaklığıyla inşa edilen projede kuralar çekildi. Toki Niğde Çamardı Belediye projesi kura sonucu henüz açıklanmadı.

TOKİ Fethiye'de 350 konut yapacak!

TOKİ süreci Fethiye'de başlıyor. Fethiye Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı bitiminde Ak partili meclis üyesi Onat Akduğ; TOKİ'nin Fethiye'de 350 konut yapacağını duyurdu.

toki çay değirmeni son sözleşme tarihi Haberi

toki çay değirmeni son sözleşme tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Toplam 427 adet konutun yer aldığı TOKİ Devrek Çaydeğirmeni projesinde taksit tutarları 1.180 TL ile 2 bin 114 TL arasında değişiyor. 

96 ay, 108 ay ve 120 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesinde konut fiyatları 188 bin 901 TL ile 225 bin 547 TL arasında farklılık...