21 / 05 / 2024

toki cazip koşullu daire kampanyası

toki cazip koşullu daire kampanyası

Bazı basın - yayın organlarında “Kentsel dönüşüm dar gelirliyi vurdu” başlıklı haberler üzerine TOKİ, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yaptı. TOKİ, açıklamasında haberlerin gerçekle bağdaşmadığı belirtildi...

Koçtaş’ta Simfer 4552 çift camlı midi fırın fiyatı resmen dibi gördü!

Koçtaş, evinde lezzetli yemek yapmak isteyenler için Simfer 4552 çift camlı midi fırını cazip fiyatıyla satışa çıkardı. 9 aya varan taksit seçeneğinin de bulunduğu midi fırının Koçtaş’ın internet sitesinden alımlarında kargonun ücretsiz olduğu öğrenildi.

Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı ve her geçen gün sıcaklık rekorunun kırıldığı şu günlerde Koçtaş, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Oldukça cazip fiyatla satışa çıkan bu klimanın teknik özellikleri de paylaşıldı.

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli, Sırapınar, Ömerli Batı Bölgesi, Merkez ve Koçullu, Alemdağ Merkez ve Çevresine Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ'den depremzedelere müjde! İşte ödeme koşulları ve başvuru şartları

TOKİ'nin deprem bölgesinde inşa edeceği konutların ödeme koşulları belli oldu.

Bu kampanyaları duyan inanamadı! O iki bankadan başvurana tek kuruş faizsiz 10 bin TL!

Bankalar, kredi kampanyalarıyla, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara cazip koşullar sunuyor. Garanti Bankası ve İş Bankası’nın başlattığı iki ihtiyaç kredisi paketi ise başvuran adeta ikramiye gibi kredi sağlıyor.

QNB Finansbank'ın yen kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Müşterisi olana koşulsuz 30 bin lira veriyor!

Bankaların cazip faiz oranlarıyla kredi verme, avans sağlama ve yeni müşteri kapma yarışları sürerken yeni adım QNB Finansbank’tan geldi.  Yeni bir kampanya başlatan QNB Finansbank, 30.000 TL ile 40.000 TL arasında krediyi koşulsuz şekilde tahsis ediyor.

İnşaat sektörünün elinde 2 milyon konut stoğu var! Cazip krediler piyasayı canlandıracak mı?

Konut edinimi ve üretimi konusunda hükümetin yürüttüğü projeler, cazip kredi koşulları ve KGF kredi paketi fiyatları piyasayı canlandıracak mı? Fiyatlar tırmanacak mı?

Çekmeköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ, Merkez ve Çevresi, Sultançiftliği, Hüseyinli, Sırapınar Köyleri, Ömerli, Batı Bölgesi, Koçullu, Doğu Bölgesi, Reşadiye, Taşdelen Mahalleleri Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Aydın Koçarlı’ya geliyor! Aylık 2 bin 280 TL’ye ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ Aydın Koçarlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Koçarlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Koçarlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Koçarlı sosyal konut projesi...

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı, başvuru koşulları ne? 2022 TOKİ sosyal konut projesi ayrıntıları...

TOKİ sosyal konut projesi başvuru tarihi ve koşulları gibi detaylar bekleniyor. 81 ili kapsayan TOKİ Sosyal Konut Projesi, dar gelirlilere kolay ulaşılabilirlik sağlıyor. Peki TOKİ'ye kimler başvurabilir? İşte TOKİ projesinde son gelişmeleri...

TOKİ'den ucuz iş yeri müjdesi! TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? Başvuru ekranı!

TOKİ, 20 ilde 204 iş yerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. Peki, TOKİ ucuz iş yeri başvuruları ne zaman başlıyor, başladı mı? İstanbul, İzmir, Trabzon dahil 20 il için TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? İşte başvuru ekranı…

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'tan konut kredisi kampanyasında fırsatçılığa tepki!

Kamu bankalarının uygun koşullu konut kredisi kampanyasını başlatması ile beraber konut fiyatları bir anda arttı. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç "Fırsatçılık yapan, karaborsacılık yapan veya açgözlülük yapanların eninde sonunda hukuk yakasına yapışır" dedi.

Konut fiyatlarını artıran fırsatçılara sert tepki!

Kamu bankalarının tarihin en uygun koşullu konut kredisi kampanyasını başlamasıyla konut fiyatlarına fahiş zamlar yapıldı. Konut fiyatlarındaki ciddi artışa birçok şikayet geldi. 

toki cazip koşullu daire kampanyası Haberi

toki cazip koşullu daire kampanyası


Bazı basın-yayın organlarında “Kentsel dönüşüm dar gelirliyi vurdu” başlıklı haberler üzerine TOKİ, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yaptı.


Bazı basın-yayın organlarında Doç. Dr. Asuman Türkün tarafından yapılan “Mülk, mahal, insan: İstanbul’da Kentsel Dönüşüm” isimli araştırmaya dayandırılarak kaleme alınan, “Kentsel dönüşüm dar gelirliyi vurdu” başlıklı haberler üzerine, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla TOKİ tarafından açıklama yapıldı.


TOKİ’nin internet sitesinden yapılan açıklamada, söz konusu haberlerde; “Ayazma ve Tepeüstü Kentsel Dönüşüm Projelerindeki gecekondulardan tahliye edilerek, Halkalı Bezirganbahçe’deki TOKİ konutlarına yerleştirilen hak sahiplerinin, konutlarının borçlarını ödeyemediği, banka tarafından evlerine el konulduğu ve bu bölgeden ayrıldıkları” iddialarının gerçekle bağdaşmayan asılsız olduğu bildirildi. 


TOKİ tarafından yapılan o yazılı açıklamada; “Öncelikle Derbent, Tarlabaşı ve Tozkoparan projeleri İdaremizce yürütülmemektedir. İkitelli Ayazma-Tepeüstü, Maltepe Başıbüyük ve Tuzla Aydınlı Kentsel Dönüşüm Projelerinde, gerek Bezirganbahçe’de,...