28 / 04 / 2024

QNB Finansbank'ın yen kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Müşterisi olana koşulsuz 30 bin lira veriyor!

QNB Finansbank'ın yen kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Müşterisi olana koşulsuz 30 bin lira veriyor!

Bankaların cazip faiz oranlarıyla kredi verme, avans sağlama ve yeni müşteri kapma yarışları sürerken yeni adım QNB Finansbank’tan geldi.  Yeni bir kampanya başlatan QNB Finansbank, 30.000 TL ile 40.000 TL arasında krediyi koşulsuz şekilde tahsis ediyor.



 

Peki QNB Finansbank ihtiyaç kredisi  için nasıl başvurulur? Kimler başvurabilir? İşte detaylar…

 

QNB Bankasının yeni kampanyası, acil para ihtiyacı bulunanların dikkatini çekecek. Kampanya  kapsamında nakit kredi kullanacak olanlar, uygun faiz oranları ile kredi çekme imkanından yararlanıyor.

İhtiyaç kredisine başvuruda bulunmak isteyenler, QNB Finansbank kredisi için koşulları yerine getirmeleri halinde,  banka şubelerinden ya da internet üzerinden başvurusunu tamamlayabiliyor.

WEB SİTESİNDEN DE BAŞVURU YAPILABİLİR

Bankanın resmi web adresinden de başvuru yapılabilirken, QNB Finansbank web sayfasından başvuru yaparak, 40.000 TL kredi  çekmek için işlemler gerçekleştirilebiliyor.  Yaptığınız başvuru, her başvuranın kredi notuna bakılarak değerlendiriliyor.

 QNB Finansbank ın yen kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Müşterisi olana koşulsuz 30 bin lira veriyor!

Banka, TC kimlik numarası aracılığıyla kaç kredi onayı alındığına yönelik bilgi veriyor.

Nakit para ihtiyacı bulunanları memnun edecek krediler, genellikle son dönemde çok kullanılan ihtiyaç karşılama araçlarından biri haline geldi. 


Geri Dön