26 / 05 / 2024

QNB Finansbank'ın yen kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Müşterisi olana koşulsuz 30 bin lira veriyor!

QNB Finansbank'ın yen kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Müşterisi olana koşulsuz 30 bin lira veriyor!

Bankaların cazip faiz oranlarıyla kredi verme, avans sağlama ve yeni müşteri kapma yarışları sürerken yeni adım QNB Finansbank’tan geldi.  Yeni bir kampanya başlatan QNB Finansbank, 30.000 TL ile 40.000 TL arasında krediyi koşulsuz şekilde tahsis ediyor.



Ocak ayı sonuna kadar uygun kredi fırsatı sunan QNB Finansbank’kan  40.000 bin TL kredi kullanmak isteyenler,  bankanın çıkardığı plana göre uygun ödeme koşullarıyla geri ödeme yapabiliyor

 Bu krediye başvuranlar, başvurularının onaylanması halinde QNB Finansbank’ın verdiği 40.000 TL maksimum 36 ay vadeye bölebiliyor ve bu plan çerçevesinde geri ödemesini yapıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

QNB Finansbank’ın kredisine başvurmak isteyenler için koşullar şöyle ;

Başvurular, en yakın banka şubesinden yapılabilir. Yapılan başvuru değerlendirildikten sonra, hızlıca değerlendirmesi yapılarak ,uygun faiz oranı ödeme planı sunulur. Kredisi onaylananların banka hesabına para nakit olarak aktarılır.

Başvuru kısa mesaj (SMS) yoluyla da yapılabilir. Bunun için kimlik numaranızı 5030'a göndermeniz yeterli oluyor.  Mesaj ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanlar için de aynı onay süreçleri geçerlidir.

QNB Finansbank ın yen kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Müşterisi olana koşulsuz 30 bin lira veriyor!

Başvuruları incelenerek kredileri onaylananlar, Finansbank’ın başlattığı kampanya kapsamında, başka bankalardan olan kredileri için borç kapatma kredisi kullanabilirler.  Bankalar vasıtasıyla borçlarını ödemek isteyenler,  bankanın şubelerinden  bilgi alabilirler.

Dünyanın ‘en değerli’ markaları ABD ve Çin’den… Bakın hangi markalar var?

Yabancılar geçen hafta 68 milyon dolarlık hisse satın aldı!

Sözleşmeli çalışan nasıl kadroya geçebilir? Sözleşmeliye kadro düzenlemesi kimleri kapsıyor?

Kaskoya ekonomik seçenekler var mı? Maliyeti kaç lira?

Ev sahibi, ‘evi sattım’ diyerek kiracıyı çıkarabilir mi?


Geri Dön