27 / 09 / 2024

Emlak ilanlarında ipin ucu iyice kaçtı! Açıklamada 'evin fiyatı bir ay geçerlidir' notu görenleri şaşkına çevirdi!

Emlak ilanlarında ipin ucu iyice kaçtı! Açıklamada 'evin fiyatı bir ay geçerlidir' notu görenleri şaşkına çevirdi!

Merkez Bankası'nın faizleri düşüreceğine yönelik beklenti, emlak ilanlarını şimdiden etkiledi. Bir emlak ilanının açıklamasında 'evin fiyatı bir ay geçerlidir' notu görenleri şaşkına çevirdi. 




Son günlerde konut fiyatlarında 'alım' fırsatı oluşmaya başladı. Özellikle elinde nakit parası olanlar konut almaya başladı. Konuta olan talep tekrar artarken, bazı emlak ilanlarının fiyatları ve açıklamaları vatandaşı konut almaktan soğutacak türden...

Merkez Bankası'nın önümüzeki faiz kararında indirime gideceğine yönelik oluşan beklenti, emlak ilanlarını şimdiden şekillendirmeye başladı. Faizlerin düşmesiyle konut fiyatlarında bir artışın olacağı artık hemen hemen herkes tarfından bilinen bir gerçek haline gelirken bazı emlakçılar emlak ilanlarındaki fiyatları bir ayla sınırlıyor. 

Bir emlakçı ilan koyduğu emlak ilanının açıklamasına '' “Fiyatımız 1 ay için geçerlidir. Faizler düşmeye başladığında fiyatımız artacaktır” şeklinde not düştü. 

Denetlecomtr'nin paylaştığı ilan kısa sürede yüzlerce kişi tarafından yorum yağmuruna tutuldu. İşte Denetlecomtr'nin sosyal medya hesabından paylaştığı o paylaşım ve gelen yorumlar... 

denetle! @denetlecomtr

Bir emlakçı, ilana koyduğu evin açıklama kısmına “Fiyatımız 1 ay için geçerlidir. Faizler düşmeye başladığında fiyatımız artacaktır” şeklinde not düştü.

Kredi faiz indirimiyle konut piyasasında cümbüş başladı... 3 milyonluk evler 6 milyon olur!

Ziraat Bankası faiz kararı sonrası emlak fiyatlarını artıranlara Bakanlık'tan hamle:100 bin TL ceza kesildi!

Satılık ev ilanlarına Reklam Kurulu freni! 1 TL ve 20 bin TL'lik satılık konut ilanlarına ceza verildi!

Geri Dön