08 / 05 / 2024

TOKİ Çermik diyarbakır

TOKİ Çermik diyarbakır

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Çermik Bahçeler mevkiinde yapılacak olan TOKİ konutları için başvuru sayısının 77 'yi bulduğu, bu sayının daha da artacağını ve konut yapımının kesinleştiği belirtildi.

Diyarbakır Çermik TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Çermik projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Çermik TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Çermik 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Diyarbakır Çermik Kalesi'ndeki 40 ev boşaltılacak!

Diyarbakır'daki tarihi Çermik Kalesi'nin eteğinde başlatılan park inşaatı sırasında kalede çatlaklar meydana geldi. Dev kayalar mahalleye sürüklendi. Bölgedeki 40 evin tahliye edileceği açıklandı.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu kura çekilişi sonuçları açıklandı! 2+1 listesi!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu kura çekilişi sonuçları açıklandı. İşte Diyarbakır Üçkuyu 2+1 isim listesi...

TOKİ Diyarbakır projesindeki 800 eve 10 bin kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Diyarbakır’da hayata geçirilen 808 konut için 9 bin 327 kişi başvuru yaptı. 

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 2+1 kura sonuçları!

TOKİ 328 konutluk 2+1 Diyarbakır Kayapınar projesi Alt Gelir Grubu kapsamında satışa sunuldu. Peki TOKİ Diyarbakır Kayapınar 2+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu 3+1 kura sonuçları!  

TOKİ 480 konutluk 3+1 Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu projesinde kura çekilişi bugün saat 13.00’da Seyrantepe Spor Salonunda yapılacak. İşte detaylar...

TOKİ Diyarbakır Kayapınar kura çekilişi bugün!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar kura çekilişi bugün yapılıyor. Alt Gelir Grubu kapsamında hayata geçirilen projede toplamda 328 daire yer alıyor. 

Diyarbakır Üçkuyu kura çekilişi bugün!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu projesinde yer alan 3+1 daireler kura çekilişi ile satışa sunuluyor. Diyarbakır Üçkuyu kura çekilişi bugün yapılacak. 

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 480 konut kura sonucu kazananları!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 480 konut kura sonucu kazananları henüz açıklanmadı. TOKİ Diyarbakır Kayapınar 480 konut kura sonucu kazananları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar kura sonuçları 09.12.2017!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar kura sonuçları 09.12.2017 henüz açıklanmadı. TOKİ Diyarbakır Kayapınar kura sonuçları 09.12.2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Alt Gelir 09.12.2017 kura sonuçları!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Alt Gelir 09.12.2017 kura sonuçları henüz belli olmadı. Diyarbakır Kayapınar Alt Gelir 09.12.2017 kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu 2+1 kura sonucu kazananları!

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu 2+1 kura sonucu kazananları henüz belli olmadı. TOKİ Diyarbakır Üçkuyu 2+1 kura sonucu kazananları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Çermik diyarbakır Haberi

TOKİ Çermik diyarbakır

Çermik'te Toki Başkanlığı tarafından yapılacak olan konutlar için Bahçelievler mevkiinde çalışmaların başlatıldığı belirtildi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Çermik Bahçeler mevkiinde yapılacak olan Toki konutları için başvuru sayısının 77'yi bulduğu, bu sayının daha da artacağını ve konut yapımının kesinleştiği belirtildi. Toki'den herkesin yararlanabilmesi için Kaymakamlık tarafından daha önce farklı bir uygulamaya gidildiği hatırlatılan açıklamada bu uygulamayla ilçede ve ilçe dışında yaşayan herkesin ev sahibi olmasının önünün açıldığı belirtildi. İlçe Kaymakamı Mimar Sinan Batmaz, Toki konutlarının gerçekleşmesi ve vatandaşların yararlanması için birkaç defa başvurular için süre uzatımına gittiklerini belirterek, "Bilindiği üzere tüm vatandaşlarımız yararlanabilsin diye, C tipi konutta yer alan "kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki on sekiz yaşından küçük çocuklarının üzerinde tapuya kayıtlı evinin olmaması ve daha önce Toki'den konut almamış olması"...