05 / 05 / 2024

toki çevre düzenlemesi

toki çevre düzenlemesi

Kanserden 280 kişinin hayatını kaybettiği Nevşehir Ürgüp'e bağlı Karain Köyü'nü TOKİ taşıma kararı aldı. İdare 28 Mayıs'taki ihaleyle köyün altyapı ve çevre düzenlemesini de yapacak

TOKİ'den Düzce'ye 309 yeni konut müjdesi!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 8 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

TOKİ Düzce 127 konut ihalesi 27 Haziran'da!

Düzce İli Cumayeri İlçesi Çevrik Mahallesi 127 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 627 konut ve 22 dükkan!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1.Etap 627 Adet Konut ve 22 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

İBB'den Rumelihisarı'nda altyapı, çevre düzenlemesi ve satış ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

TOKİ Bolu 988 dükkan ihalesi yarın!

Bolu İli Merkez İlçesi Büyük Sanayi Sitesi 988 Adet Dükkan İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Aksaray Sanayi Sitesi 1.620 dükkan ihalesi yarın!

Aksaray Sanayi Sitesi 1620 Adet Dükkan İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum 24 konut 13 dükkan ihalesi yarın!

Çorum İli Uğurludağ İlçesi Yenicamii Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 24 Adet Konut , 13 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve Saat Kulesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon Yomra TOKİ 511 konut ve 24 dükkan ihalesi bugün!

Trabzon Yomra İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 511 Adet Konut ve 24 Dükkanlı 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Yomra 511 konut ve 24 dükkan ihalesi 9 Ekim'de!

Trabzon İli, Yomra İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 511 Adet Konut ve 24 Dükkanlı 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ekim'de yapılacak.

Çevre düzenlemesi nasıl yapılır?

Apartman ve site gibi toplu yaşamların sürdürülüğü alanlarda çevre düzenlemesi nasıl yapılır? Hangi çevre düzenlemeleri yapılabilir? Bunun için tüm kat maliklerinin onayı gerekir mi? İşte yanıtı..

Taksim çevre düzenlemesi esnafı zora soktu!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan bugünkü haberinde Taksim çevre düzenlemesine değindi. İşte o haber...

toki çevre düzenlemesi Haberi

toki çevre düzenlemesi

TOKİ, kanserden ölümlerin yüksek olduğu Karain Köyü için 126 tarım köy konutundan oluşan yeni bir köy kuracak. Duvarlarında kullanılan taşların kansere yaptığı öne sürülen Karain Köyü'nün "Kanserli Köy" olarak gündeme gelmesinin nedeni, kanserden ölümlerin diğer yerleşim yerlerine oranla hayli yüksek olması. Köyde 33 yılda yaklaşık 280 kişi akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Karain köylülerinin ev ve bahçe duvarlarında kullandıkları taşlardaki "Eriyonit" maddesinin akciğer kanserine neden olduğu belirtiliyor. Kolaylıkla ufalanabilen bu taşların solunum yoluyla akciğerlere yerleştiği ve akciğer kanserini tetikleyebildiği dile getiriliyor.


AFET KAPSAMINA ALINDI


Akciğer Kanseri'nden hayatını kaybedenlerin sayısının ortalamanın hayli üzerinde olması üzerine Karain Köyü Bakanlar Kurul Kararı ile afet bölgesi kapsamına alındı. Karain Köyü, bağlı bulunduğu Ürgüp ilçesinin yakınlarına taşınacak. TOKİ, Karain köylüleri için Tarım Köy Projesi kapsamında 180...