05 / 05 / 2024

TOKİ Ceyhan Evleri başvuru dönemi

TOKİ Ceyhan Evleri başvuru dönemi

TOKİ Ceyhan Evleri başvuru dönemi devam ediyor. Alt gelir grubu ve orta gelir grubu kapsamında satışa çıkarılan proje TOKİ ve Ceyhan Belediyesi işbirliğinde hayata geçiriliyor.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Elazığ'da depremzedeler yeni evlerinin anahtarlarını aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elazığ'da seferberlik ilan eden TOKİ, depremde evleri yıkılan ve isimleri kurayla belirlenen vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etmeye başladı...

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Ceyhan başvuru tarihleri!

TOKİ Ceyhan başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

TOKİ Ceyhan Orta Gelir başvuruları 8 Ocak'ta başlıyor!

118 adet konutun yer aldığı TOKİ Ceyhan Orta Gelir başvuruları 8 Ocak'ta başlıyor. Projede 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ Adana Ceyhan AGG sözleşme imzalama işlemleri!

Adana Ceyhan TOKİ Evleri'nde satışa sunulan konut sayısından az başvuru alındığından direkt sözleşme imzalama evresine geçildi. Sözleşmeler bugün imzalanmaya başlandı..

TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

499 konutluk TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesindeki 296 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu son başvurusu!

Adana Ceyhan 499 Konut Projesi kapsamındaki 296 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 20 seneye kadar vade imkanı sağlanan projede 623 adet daire mevcut. Peki TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Ceyhan Evleri başvuru dönemi Haberi

TOKİ Ceyhan Evleri başvuru dönemi

TOKİ Ceyhan Konutları 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Ceyhan Şehir Stadyumu’nun karşında inşa edilen proje 90 bin metrekare arsa alanına sahip. 


TOKİ Ceyhan Evleri başvuru dönemi kapsamında 4 binden fazla başvuru kabul edildi. Projede yaklaşık 1.000 adet daire, alt gelir grubu ve orta gelir grubuna özel olarak satışa sunuluyor. 


TOKİ Ceyhan 1. Etap Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Ceyhan Belediyesi tarafından talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor. Projede başvurular Ceyhan Belediyesi yetkilileri aracılığıyla...