12 / 05 / 2024

TOKİ Çorum yeni konut

TOKİ Çorum yeni konut

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Emekliler Derneği’ni ziyaret etti. Ahmet Sami Ceylan, emekliler için bin konut daha yapılacağını söyledi.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Çorum projesinde son dakika... Uğurludağ ilçesinde inşa edilecek olan 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ Çorum 2023 projesi detayları...

TOKİ Çorum projesiyle sadece bir ilçeye 151 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Çorum projesiyle sadece bir ilçeye tam 151 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Çorum 2023 projesi detayları...

TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı! Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı... Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ'den Çorum Alaca'ya 2 bin 280 TL taksitle 200 yeni konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen kesinleşti. Peki TOKİ Çorum Alaca projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Alaca 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Sungurlu ve Boğazkale 198 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Çorum İli Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesinde ve Boğazkale İlçesi Merkez Mahallesinde toplamda 198 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ Çorum Devane yeni kura tarihi 2017!

TOKİ Çorum Devane yeni kura tarihi 2017 belli oldu. Projede yer alan 140 adet konutun kura çekilişi 27 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Çorum Kargı 2016 kura çekimi!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü toplam 243 adet konutluk, Çorum – Kargı Belediye Projesi'nde kura heyecanı başladı. İşte, TOKİ Çorum Kargı 2016 kura çekimi..

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kurası!

Çorum Alaca Belediyesi ve TOKİ'nin ortak projesi olarak hayata geçirilen 220 konutluk TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kurası 24 Eylül'de gerçekleşecek.

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura çekimi!

Çorum Alaca Belediyesi'nin katkılarının bulunduğu projede 220 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura çekimi...

Çorum Alaca 2.Etap TOKİ Konutları kura çekilişi!

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta toplamda 220 adet daire bulunuyor. İşte Çorum Alaca 2. Etap TOKİ Konutları kura çekilişi...

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri!

Çorum Alaca Belediyesi'yle ortak proje olarak inşa edilen Toki Alaca Evleri'nde 220 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri...

TOKİ Çorum Kargı kura çekimi nerede?

Toplamda 1 milyon TL yatırım değerine sahip olan proje 243 adet daire satışta. Peki TOKİ Çorum Kargı kura çekimi nerede?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Alaca projesinin 2.etabında 220 adet daire satışta. Peki TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Çorum yeni konut Haberi

TOKİ Çorum yeni konut

Konuşmasında ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı, emekliler için yaptırılan ilk etap konukların kaba inşaatının bitmek üzere olduğunu, ikinci etabın da temellerine başlamak üzere çalışmalara devam ettiklerini söyledi. 

Çorum Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre emekli konutları için Ak Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın kendilerine çok büyük destekler verdiğini belirten Kınıklı, kendisine teşekkür ettiklerini ayrıca Kapaklı istikametindeki emeklilerin de konut istediğini bu konuda da Milletvekili Ceylan’dan destek istediklerini dile getirdi. 

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan da konuşmasında milletvekili olarak görevlerini yaptıklarını, TOKİ tarafından yapımı devam eden 750 konutun zamanında teslim edileceğini ve bununla da kalmayacaklarını dile getirdi.

Mevcut emekli konutlarının yapıldığı alanın etrafının yeşil alan işaretlendiğini anlatan Ahmet Sami Ceylan, bu yeşil...