11 / 06 / 2024

TOKİ Çoruma çim saha mı yapacak

TOKİ Çoruma çim saha mı yapacak

1 ve 2 nolu sentetik çim sahaların modernizasyonu için beklenen hamle yapıldı. 2 nolu sahanın zemininin ve halısının yenilenmesi, 1 nolu sahanın ışıklandırma işlemlerinin bu ay içinde TOKİ'ye yapılacak Atletizm Pisti ihalesi ile birlikte yapılacak.

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

TOKİ yerleşim projelerini tamamlıyor!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, farklı şehirlerde inşası süren yerleşim projelerinin hız kazandığını belirterek, pek çok uygulamanın teslim aşamasına geldiğini söyledi.

Akyazı Stadı'nda çim serimi bitti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Akyazı Stadı'nda toplam 8 bin 400 metrekare çimin serme işleminin bittiğini belirterek, "Saha zemininde hibrit çim işlemine başlayacağız. Bu işlemi de 10 gün içerisinde bitireceğiz." dedi.

Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliği taşıyan Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor.

Akyazı Stadı'nda çim serme çalışması başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda çim serme çalışmaları başladı.

Akyazı Stadı'nın çim serme işlemi 29 Ekim'de başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı özelliğine sahip olan Akyazı Stadı'nda çalışmalar devam ederken, çim serme çalışmalarının 29 Ekim'de başlayacağı bildirildi.

Pakistan Kentsel Gelişim Bakanı, Ergün Turan’ı ziyaret etti!

Pakistan Pencap Hükümeti Konut, Kentsel Gelişim ve Toplum Sağlığı Mühendisliği Bakanı Tanveer Aslam Malik, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi’ni ziyaretinin ardından, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ı makamında ziyaret etti.

Afganistan Kentsel Gelişim Bakanı, Ergün Turan ile görüştü!

Afganistan Kentsel Gelişim Bakanı Sadat Mansoor Naderi, beraberindeki heyetle birlikte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ni ziyaret etti. Bakan Naderi, TOKİ’nin yapısına oldukça ilgi duyduklarını ifade etti.

TOKİ sadece konut değil, büyük yerleşim projeleri yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Artık TOKİ sadece konut değil, master planlı büyük yerleşim projeleri hayata geçiriyor" şeklinde konuştu.

Avcılar Ispartakule Evleri satış ofisi iletişim!

Emlak Konut GYO ve TOKİ imzasıyla hayata geçirilen Avcılar Ispartakule Evleri toplam 1.849 adet konuttan meydana geliyor. Avcılar Ispartakule Evleri satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 579 15 15.

TOKİ Ispartakule Evleri iletişim bilgileri!

Orta gruplar için peşinatların 30.000 TL'den başlangıç gösterdiği projede toplam 1.849 adet daire yer alıyor. TOKİ Ispartakule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

TOKİ Avrupark Bahçekent iletişim bilgileri!

Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine hayata geçirilen projede daire alanları 64 metrekareden başlıyor. TOKİ Avrupark Bahçekent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 61 63 olarak belirlendi.

Avrupark Bahçekent Hoşdere iletişim!

TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Avrupark Bahçekent Hoşdere iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Proje yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekareden başlıyor, 186 metrekareye kadar ulaşıyor.

TOKİ Çoruma çim saha mı yapacak Haberi

TOKİ Çoruma çim saha mı yapacak


Yıkılacak yenisi yapılacak derken sürüncemede kalan 1 ve 2 nolu sentetik çim sahaların modernizasyonu için beklenen hamle yapıldı. 2 nolu sahanın zemininin ve halısının yenilenmesi, 1 nolu sahanın ışıklandırma işlemlerinin bu ay içinde TOKİ'ye yapılacak Atletizm Pisti ihalesi ile birlikte yapılacak.  Çorum futbolunun kalbi konumundaki 1 ve 2 nolu sentetik çim sahalar için düğmeye basıldı. 



Belediye tarafından mevcut tesislerin yerine modernlerin yapılması için yapılan görüşme ve ihaleler sonuçsuz kalınca yıkılma işlemi beklemeye alınan sahaların eksiklerinin giderilmesi ve modernize edilmesi için çalışmalar son aşamaya geldi. 


On yıl önce Çorum'un ilk semt sahası olarak hizmete açılan 2 nolu sentetik çim sahasının zemini komple yenilecek. Bozulan zemin düzenlemesi ve halının yenilenmesi için gerekli çalışmalar tamamlandı. 

Öte yandan 1 nolu sentetik çim sahanın ışıklandırılması içinde gerekli...