27 / 08 / 2024

TOKİ Çorumdaki projelerini hızlandırdı mı

TOKİ Çorumdaki projelerini hızlandırdı mı

Çorum merkez ve ilçelerinde önemli projeler gerçekleştiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yürütülen projelere de hız kazandırdı.TOKİ Çorum’daki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ o illerdeki merakla beklenen projelerini açıkladı! 17 ile 8.653 yeni konut geliyor! 1 Temmuz'da düğmeye basılacak!

Yeni konut projelerini hızla sürdüren TOKİ, 17 ildeki 8 bin 653 yeni konut için 1 Temmuz'da düğmeye basıyor. İşte ihale tarihleri belli olan ve ilanları verilen TOKİ'nin 17 ildeki yeni projeleri...

Ergün Turan Fatih projelerini anlattı!

AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı olan TOKİ Başkanı Ergün Turan Fatih’in yeniden cazip bir konut alanı olarak konumlanmasını istiyor. Ergün Turan Fatih için planladığı projelerini anlattı... 

Trabzon Çaykara kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, ilçenin tamamını kentsel dönüşüme aldıklarını açıkladı, 1 etap olarak ilçe merkezinden dönüşüme başlayacaklarını kaydeden Tok, yeni projelerini de anlattı

Erdoğan Tok, Samsun İlkadım'daki projelerini anlattı!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bazı vatandaşlar projelerin sadece resimlerde kaldığını konuşuyor, ama İlkadım'da projeler son sürat yükseliyor" dedi.

TOK Van Merkez Kevenli kura yeri!

TOKİ Van Kevenli’de yer alan 48 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOK Van Merkez Kevenli kura yeri haberimizin içinde yer alıyor.

Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Merkezi’nin inşaatını inceledi!

İlkadım Belediyesi, Derebahçe'de 5.5 dönümlük alanda kültür merkezini hayata geçiriyor. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

ABM İnvest, Ağaoğlu projelerini Londra`da sunacak!

Ingiltere merkezli ABM İnvest, Türkiye emlak pazarının en büyük lüks konut inşaatçı firmalarından biri olan Ağaoğlu projelerini Ingiltere, Türkiye ve Avrupa`da global yatırımcılara sunum yapmaya hazirlaniyor.

Mehmet Ergün Turan Manisa'daki TOKİ projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Turan, Salihli ilçesinin Taytan Mahallesi'nde yapımı devam eden TOKİ konutlarında, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy ile incelemelerde bulundu.

TOKİ Soma'da madenciler için bin 500 konut yapacak!

TOKİ işbirliği ile başlatılan konut projelerini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uşak'ta bin 51, Manisa Yunusemre'de 5 bin 500, Salihli'de 144 ve Soma'da madenciler için ise bin 500 konut yapacaklarını söyledi.

TOKİ Çorum'daki projelerini hızlandırdı!

Çorum merkez ve ilçelerinde önemli projeler gerçekleştiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yürütülen projelere de hız kazandırdı.TOKİ Çorum’daki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Erdoğan Tok: İlkadım'da kentsel dönüşüme başlayacağız!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştirmek. Hastane ve Kökçüoğlu Mahallelerinde bu dönüşümü gerçekleştirme oranımız oldukça yüksek." diye konuştu.

TOKİ 8 yılda 550 bin konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan katıldığı özel bir televizyon programında emekli vatandaşlara ve alt gelir grubuna yönelik konut projelerini anlattı.

TOKİ Çorumdaki projelerini hızlandırdı mı Haberi

TOKİ Çorumdaki projelerini hızlandırdı mı

TOKİ, ilçelerde uygulamaya koyduğu projeleri ile piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar gelirli vatandaşları düşük taksit ve uzun vade seçenekleri ile konut sahibi yapmayı hedefliyor. Çorum’daki çalışmalarını yoğunlaştıran TOKİ,  proje ve ihale çalışmaları devam eden 920 konut ile birlikte 4 bin 628 konut rakamına ulaşacak. Başlatılan uygulamaların toplam yatırım bedeli yaklaşık 276 milyon lirayı buldu.

TOKİ’nin Çorum’da ayrıca 2 ilköğretim okulu, 2 lise, 4 cami, 5 spor salonu, 4 ticaret merkezi, 2 kütüphane, 2 sağlık ocağı, sosyal tesis, kamu hizmet binası, engelsiz yaşam merkezi, 2 sevgi evi (13 bina), 3 bekçi kulübesi, Sosyal Güvenlik Kurumu il binası, 2 hastane uygulaması bulunuyor.

Merkezin yanı sıra TOKİ tarafından Osmancık, Sungurlu, Alaca, Dodurga, Kargı, İskilip, Boğazkale, Ortaköy, Bayat, Uğurludağ ve Mecitözü ilçelerinde de yürüttüğü...