04 / 05 / 2024

toki çukurambar

toki çukurambar

Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker: Çukurambar'da 54 bin metrekare arazi üzerinde büyük bir karma projeye daha 2014 yılı başında başlıyoruz. Türkiye'nin en büyük projelerinden bir tanesi olacak

TOKİ Çukurambar arsasına 275 milyon liralık teklif geldi!

Başkentin yeni cazibe merkezi Çukurambar Mahallesi'nde Gazi Üniversitesi'nce kampüs ve eğitim binalarının yapımı karşılığında TOKİ'ye devredilen 57 bin 788 metrekarelik arsa, 275 milyon liraya alıcı buldu

TOKİden Çukurambar'a dev proje!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Çukurambar'daki 57 bin 788 metrekare alanı, arsa satışı karşılığında gelir paylaşımı yöntemiyle 18 Eylülde ihaleye çıkaracak.

TOKİ Ankara'da 57 bin 788 metrekarelik arsayı ihaleye çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gazi Üniversitesi'nden eğitim binalarını yenilemesi karşılığında aldığı Çukurambar'da iki parça halindeki 57 bin 788 metrekarelik alanı, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle ihaleye çıkaracak

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor!

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor. Karamanlı'da Toki konutları başvuruları başladı. Karamanlı Belediyesi' nin sitesinden yapılan duyuruda, Toki konutların hangi alanda, hangi öncelikte yapılması istendiği vatandaşlara soruldu.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2015!

Toki indirim kampanyası ne zaman? Toki indirim kampanyası nasıl hesaplanır? Toki indirim kampanyası Halkbank aracılığıyla değerlendirilebilir mi? Toki indirim kampanyası forum ortamlarında nasıl konuşuluyor? Toki 2015 indirim kampanyası soruları ve cevapl

TOKİ, 60 ay vadeyle 32 arsa satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

Ilgın'da 2.TOKİ şantiyesi kuruldu!

Ilgın'ın en eski mahallerinden olan Behlül bey mahallesinde Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüz bin metrekarelik alana 2.Etap TOKI Ketsel dönüşüm Projesi ile 863 konut 20 dükkan 16 derslik bir okul inşa edilecek.

Çukurambar Koru Hastanesi açıldı!

Koru Sağlık Grubu, yeni hastanesini Çukurambar semtinde törenle açtı. Koru Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Hasan Biri, Yüksek İhtisas Üniversitesi ile ortaklık yaptıklarını söyledi.

ABD Büyükelçiliği yeni bina için Çukurambar'dan arazi aldı!

ABD Büyükelçiliği, uzun süredir devam eden elçilik için yeni toprak alım sürecinin sonuçlandırıldığını, yer olarak da yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın bulunduğu AOÇ'nin değil, Çukurambar'ın seçildiğini söyledi...

Toki Beykent'e geniş yol yapılıyor!

Toki Beykent 'e geniş yol yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.

Antalya TOKİ'de yangın çıktı!

Yangın, sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan Toki Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi. Serkan Işıldağ'a ait 3 kişinin yaşadığı evden duman çıktığını görenler, itfaiye ve polise haber verdi.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular!

TOKi Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ projesinde 626,64 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor ve fiyatlar 100 bin 263 TL'den başlıyor. İşte Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular..

Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim!

Tamamlanmasına rağmen teslim işlemi yılan hikayesine dönen Seyhan Kıyıkent TOKI konutları I Aralık itibariyle hak sahiplerine teslim ediliyor... Konu ile ilgili olarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karaların önemli girişimleri olmuştu.

TOKİ Ceyhan'da 22 dönüme proje yapacak!

TOKi Ceyhan'da Yaklaşık 4 aydan bu yana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

Ankara'nın en değerli semti Çukurambar!

hurriyetemlak.com Emlak Endeksi'ne göre, Çukurambar Başkent'in en semti değerli olarak öne çıkıyor. Oran ve Bahçelievler takip ediyor. Çukurambar'da metrekare fiyatı 3.552 TL. İkinci sıradaki Oran'da metrekare fiyatı 3.545 TL...

Çeşme TOKİ projesinde yürütme durduruldu!

İZMİR 3. idare Mahkemesi, Mimarlar Odası 'nın açmış olduğu iptal davasında, Toki'nin Çeşme Reisdere' de yapacağı yoğun yapılaşma içeren imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

toki çukurambar Haberi

toki çukurambar

TOKİ'den bir arazi daha almıştınız Çukurambarda, burada nasıl bir proje var? 

Çukurambar'da 54 bin m2 arazi üzerinde büyük bir karma projeye daha 2014 yılı başında başlıyoruz. TOKİ ile gelir paylaşımı yöntemiyle hayata geçireceğimiz proje kendi alanında Ankara'nın, muhtemelen Türkiye'nin en büyük projelerinden bir tanesi olacak. 


Grup olarak bundan sonra hangi alanda büyüyeceksiniz? 

Türkerler esas olarak, inşaat sektöründe hem taahhüt, hem yatırım, hem de gayrimenkul geliştirme kısmında yer alan, enerji sektöründe yatırımlarına devam eden bir gurup. 

Önümüzdeki yıllarda da aynı alanlarda yatırımlarımızı devam edecek. 


Sağlık kampüsünü anlatabilir misiniz? 

Etlik Şehir Hastanesi 1 milyar euro yatırımla başlayan bir projemiz. Yaklaşık 3.600 yatak kapasiteli ve 30 ayda bitirmeyi planlıyoruz. 

Ayrıca Türkiye'nin ilk kamu-özel ortaklığı projesi olan Etlik sağlık kampüsü için açılan ihaleyi İtalyan Astaldi Grubu ile birlikte kazandık. 

Modern, büyük,...