27 / 04 / 2024

toki den kocaeline okul ve yaşam alanı projeleri toki kocaeli okulları

toki den kocaeline okul ve yaşam alanı projeleri toki kocaeli okulları

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TOKİ yetkilileri ile bir araya geldi. Vali Güzeloğlu, AKP İl Başkanı Ceyhan, Büyükşehir Genel Sekreteri Büyükakın ile TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın katıldığı toplantıda önemli kararlar alındı.

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

TOKİ'den alınan evin tapusu birden çok kişinin üstüne olabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Annem hayattayken Toki’den bir daireyi teslim alıyoruz. Annem bu yeri kullanmakta ve borçları taksitle ben ödemekteyken annem vefat etti. Diğer mirasçılarla anlaşamıyoruz. Bu durum sizce ne olur?' sorusunu cevapladı.

TOKİ'den asgari ücretliye büyük fırsat!

TOKİ'den asgari ücretli ve dar gelirliye fırsat üstüne fırsat geliyor. TOKİ dar gelirli vatadaşları 339 lira taksitle ev sahibi yapıyor.

TOKİ'den dar gelirliye 345 lira taksitle ev müjdesi!

Dar gelirli aileler TOKİ'nin ucuza satışa sunduğu dairelerle ev sahibi olabiliyor. Toplam 280 bin konutu satışa çıkaran TOKİ'den 345 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 81 yeni proje! En ucuzu 83 bin TL!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ 81 ilde bulunan konutları için başvuruları alıyor. Satışa sunulan konutların fiyatları 83 bin TL'den başlıyor.

TOKİ'den 367 lira taksitle konut!

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ Ekim ayında toplam 576 adet konutu satışa çıkardı. Satışa çıkan dairelerin taksitleri 367 TL'den başlıyor.

TOKİ'den emekli ve dar gelirliye 280 bin konut müjdesi! 

TOKİ, 50 bin konut projesinin ardından 26 ilde 2 bin 395 konut açık artırma usulüyle satışa çıkardı. Toplam 280 bin konut inşa edecek TOKİ'den 345 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

50 bin yeni sosyal konut projesinin kura çekilişlerini gerçekleştiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ'den konut kazanamayanlar ücret iadesini ne zaman alacak?

TOKİ'den ucuz konut alma şartları nelerdir?

TOKİ hayata geçireceği 50 bin sosyal konut projesinin hak sahiplerini belirledi. Peki TOKİ'den ev alma şartları nelerdir? TOKİ'den konut nasıl alınır?.

TOKİ'den 350 lira taksitle ucuz konut!

Dar gelirli vatandaşlar için konut üreten TOKİ, 26 ilde 2 bin 500’den fazla daireyi satışa sundu. Evlerin fiyatı 104 bin, taksiti ise 350 liradan başlangıç gösteriyor.

TOKİ'den asgari ücretle çalışanlar nasıl ev alabilir?

TOKİ, asgari ücretlinin ev sahibi olması için aylık 401 lira taksitle yeni bir kampanya başlattı. Peki TOKİ'den asgari ücretle çalışanlar nasıl ev alabilir? İşte 400 TL taksitli asgari ücretli çalışana ev kampanyası.

Asgari ücretle çalışanlar TOKİ'den nasıl ev alabilir?

Ülkemizin dört bir yanında binlerce vatandaşımızı uygun koşullarda konut sahibi yapan TOKİ, asgari ücretliye de ev verecek. Peki asgari ücretle çalışanlar TOKİ'den nasıl ev alabilir?

TOKİ’den birden fazla ev alınabilir mi?

TOKİ’ye yaptığı başvuru sonucu TOKİ kura çekilişinde kendisine konut çıkan ve TOKİ’den ev alan bir kişi yeniden TOKİ’den ev alabilir mi?

toki den kocaeline okul ve yaşam alanı projeleri toki kocaeli okulları Haberi

toki den kocaeline okul ve yaşam alanı projeleri toki kocaeli okulları

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TOKİ yetkilileri ile bir araya geldi. Vali Güzeloğlu, AKP İl Başkanı Ceyhan, Büyükşehir Genel Sekreteri Büyükakın ile TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın katıldığı toplantıda önemli kararlar alındı. 


3 BÖLGEYE GENİŞ PARKLAR 


Bakan Işık'ın talebi üzerine, ilimizde Gebze, İzmit ve Derince'deki üç ayrı toplu konut sitesi bölgesinde TOKİ'nin üç büyük rekreasyon alanı yaptırması programa alındı. Yapılacak alanlar, hem halkın dinlenmesi, temiz havada yürüyüş ve spor yapması, hem de kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenmesine elverişli olacak.

7 YENİ OKUL 


TOKİ Başkanı ile yapılan toplantıda, TOKİ'nin ilimizde 7 önemli okul binası yaptırması da kararlaştırıldı. Mümkün olan en kısa zamanda inşaatına başlanacak yeni okullar şunlar olacak: Gebze Kız Meslek Lisesi, Derince İmam Hatip Lisesi, Gölcük Endüstri Meslek Lisesi, Dilovası Kız Teknik...