17 / 05 / 2024

TOKİ Denizlide projeye mi başlıyor

TOKİ Denizlide projeye mi başlıyor

TOKİ’nin Denizli’deki 25 bin konutluk dev projesinin arazi devir işlemlerinde sona gelindi. TOKİ Başkanı Ergun Turan, 8,5 milyon metrekarelik arazinin önemli bir bölümünün devrinin tamamlandığını açıkladı.

TOKİ Kırıkkale Karakeçili'de 71 konutluk yeni projeye başlayacak!

TOKİ Karakeçili ilçesinde 71 konutluk yeni bir projeye başlıyor. İşin ihalesi 28 Ocak 2016'da yapılacak. İhalede; 71 konut, bir büfe inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ'den emeklilere iki ayrı yöntemle konut satışı!

Emekli kimlik kartını TOKİ’ye götüren vatandaşlar, uygun fiyatlı daireler için başvuru şansını da yakalayacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, bu kez emekli vatandaşlar için önemli bir projeye imza attı.

TOK Van Merkez Kevenli kura yeri!

TOKİ Van Kevenli’de yer alan 48 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOK Van Merkez Kevenli kura yeri haberimizin içinde yer alıyor.

Homes, Çeşme Paşalimanı'nda yeni projeye başladı!

Almanya'da önemli konut projeleri yapan Homes şirketi Çeşme Paşalimanı'nda yeni bir projeye başladı.Daire fiyatlarının 600 bin euro'dan başladığı projenin 2016 yılının Haziran ayında tamamlanması bekleniyor.

Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Merkezi’nin inşaatını inceledi!

İlkadım Belediyesi, Derebahçe'de 5.5 dönümlük alanda kültür merkezini hayata geçiriyor. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Haziran ayında 442 projeye yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

2015 yılı haziran ayında 5 milyar 842 milyon liralık yatırım ve 11 bin 339 kişilik istihdam öngören 442 projeye yatırım teşvik belgesi düzenlendi.

TOKİ Edirne Süloğlu fiyatları ne kadar?

Başvurular sırasında başvuru bedeli ödenen Edirne Süloğlu TOKİ Evleri'nde 38 konut satışa sunuluyor. Projeye başvurular 3 Ağustos'ta başlıyor. Peki TOKİ Edirne Süloğlu fiyatları ne kadar?

Kuzu Grup İran'da yeni projeye başlayacak!

İran’a yönelik ambargonun bitmesiyle kapılarını dünyaya açmaya hazırlanan Kuzu Grup, 57 bin konutluk bir projeye imza atıyor.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu "Toplu konutlarla Türk firmaları aktif rol oynayacak" dedi.

2006 yılında Galatasaray'ın stad problemini TOKİ çözecek!

2006 yılında Galatasaray'ın stad problemi, Toplu Konut İdaresi'nin devreye girmesiyle 900 milyon dolarlık dev bir projeye dönüşecekmiş. Kulüp, 41 dönümlük Ali Sami Yen'i TOKİ'ye devredecekmiş.

TOKİ'nin 627 konutluk İnköy projesinin detayları!

TOKİ, Kütahya Merkez ilçesi İnköy Mahallesi'nde 76 bin 922 metrekare alan üzerinde projeye başlıyor. TOKİ İnköy Evleri projesi 627 adet konut, 5 kapıcı dairesinden oluşuyor. Projede ticaret merkezi ve bir cami olacak.

TOKİ'den Mamak'ta 6 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi!

TOKİ Ankara Mamak'a bağlı Altıağaç-Karaağaç ve Hüseyingazi Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşümle 6 bin adet konutluk projeye başlıyor. Dev kentsel dönüşüm projesi 486 bin 805 metrekare alanı kapsıyor...

DAP Yapı 1999'dan bu yana 24 projeye imza attı!

Sahibi olduğu DAP Yapı ile mimari konseptleri kendine ait farklı projelere imza atan Ziya Yılmaz, Pendik'te yeni bir projeye başlamak niyetinde olduğunu söyledi. DAP Yapı 1999 yılından bu yana 24 projeye imza attı.

Artaş Grubu 3 yeni projeye başlayacak!

Artaş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, İstanbul Topkapı'da Kale Endüstrisi Holding'in arsası üzerinde yapımına başladığı Avrupa Konutları Kale projesinin ardından 3 yeni projeye başlıyor.

TOKİ Denizlide projeye mi başlıyor Haberi

TOKİ Denizlide projeye mi başlıyor

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından açıklanan, Denizli'de TOKİ tarafından inşa edilecek 25 bin konutluk dev projede arazi devir işlemlerinde son aşamaya gelindi. TOKİ Başkanı Ergun Turan, 8,5 milyon metrekarelik arazinin yarısının devrinin tamamlandığını açıkladı. Turan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'yle yapılan görüşme sonrasında TOKİ'nin Denizli'de inşa edeceği konut projeleri kapsamında Maliye Bakanlığı ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'yle yürütülen görüşmelerde arsa üretim alanları ilan edildi. Honaz Gürlek mevkiinde 665 bin 969 metrekare yüzölçümlü parseller olmak üzere toplamda 3 milyon 739 bin 134 metrekarelik alanın Denizli'de yapılacak olan 25 bin konutluk proje kapsamında Maliye Bakanlığı'ndan Toplu Konut İdaresi'ne devir işlemlerinde son aşamaya gelindi. Merkezefendi Salihağa ve Üzerlik mahallerinde bulunan 1 milyon 289 bin 50 metrekarelik alanlarda devir işlemlerinde sona gelindi. Yine...