10 / 05 / 2024

toki dinar evleri

toki dinar evleri

TOKİ tarafından Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine 213 konut inşa edilecek. 12 Temmuz’da yapılan ihale kapsamında ayrıca 1 cami, 2 ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Dinar kura sonucu 3+1 ve 4+1 isim listesi!

TOKİ Dinar kura sonucu 3+1 ve 4+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 149 bin 185 TL ile 258 bin 407 TL arasında farklılık gösteriyor.

TOKİ Dinar son başvuru tarihi!

TOKİ Dinar son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 42 adet konut bulunuyor.

TOKİ Dinar kura çekilişi 27 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesinde yer alan konutların kura çekilişi 27 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Dinar Haydarlı projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi Haydarlı Beldesi’nde hayata geçireceği projenin ihalesi yapıldı.

TOKİ Dinar Suçıkan kura çekilişi 12 Şubat'ta!

Son başvuru tarihinin bugün olarak belirlendiği TOKİ Dinar Suçıkan projesinin kura çekilişi 12 Şubat'ta yapılacak.

toki dinar evleri Haberi

toki dinar evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine 213 konut inşa edilecek. 12 Temmuz’da yapılan ihale kapsamında ayrıca 1 cami, 2 ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.


Dinar ilçesinde inşa edilecek konutlar zemin+4 ve zemin+5 yüksekliklerinde 2+1 ve 3+1 niteliğinde tasarlandı. 107 konut 2+1 planında tasarlanırken 106 konut 3+1 planında tasarlandı.


Projede geleneksel mimarinin modernize edildiği cephe tasarımının yanı sıra modern anlayışa yakın cephe tasarımları da kullanıldı. Konutlarda, yerel mimaride yer alan kat silmeleri, pencere söveleri ve ahşap kafes gibi cephe elemanlarının kullanılmasına mümkün olduğunca özen gösterildi.


TOKİ...