29 / 04 / 2024

toki divriği başvuruları 2018

toki divriği başvuruları 2018

TOKİ Divriği projesinde yer alan konutların fiyatları 89 bin 429 TL ile 170 bin 914 TL arasında değişiyor. Proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Sivas Divriği başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Sivas Divriği projesinde yer alan 135 adet adet daire için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanı resmen duyurdu! Öğrencilere telefon ve internet desteği başvuruları başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan öğrencileri yakından ilgilendiren, son dakika duyurusu geldi. Yükseköğretim öğrencilerin merakla beklediği "teknolojik cihaz ve internet desteği" başvuruları başladı.

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev hanımlarına emeklilik desteği konusunda sevindirici bir açıklamada bulundu. Peki, Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak? İşte detaylar...

Ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği kimlere verilecek? Ulaşım desteği nedir?

Geçtiğimiz hafta açıklanan üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği başvuruları nereden ve nasıl yapılacak? 2022 ulaşım desteği hakkındaki tüm ayrıntılar…

Genç çiftçiler hemen bakın! Kosgeb genç çiftçi desteği başvuruları başladı mı? Başvuru şartları neler?

KOSGEB genç çiftçiler için de destek sağlamayı sürdürüyor. Peki Kosgeb genç çiftçi desteği başvuruları başladı mı? Genç çiftçi desteği başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı! TOKİ sosyal konut başvurularınız iptal olabilir! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesi gündemde yer alan konulardan biridir. 81 ilde hayata geçecek olan sosyal konut başvuruları hakkında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı!

TOKİ ucuz konut başvurularını aman kaçırmayın! Son günlere girildi! İşte detaylar!

TOKİ ucuz konut başvuruları için araştırmalar devam ediyor. İşte TOKİ ucuz konut başvurularına dair detaylar!

TOKİ İzmir 2022 başvuruları için tarih belli oldu! İzmirlilere 2.700 TL taksitle konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Selçuk projesi için başvuru tarihlerini açıkladı. Peki TOKİ İzmir Selçuk başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar....

TOKİ Konya Cihanbeyli başvuruları başladı mı? TOKİ Cihanbeyli fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Konya başvuru detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Cihanbeyli projesinde yer alan konutların başvuruları başladı mı? TOKİ Cihanbeyli fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Konya başvuru detayları...

TOKİ'nin o il için başvuruları yarın sona eriyor! O parayı ödemeden 240 ay vadeyle konut fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi başvuruları yarın sona eriyor. Ankara TOKİ için 240 ay vade sağlanıyor. 

Bakan Bekir Pakdemirli açıkladı! Hibe desteği başvuruları başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 17. Etap Bireysel Sulama Sistemlerine %50 hibe desteği başvuruları başladı." açıklamalarında bulundu.

Uşak Karahallı TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

toki divriği başvuruları 2018 Haberi

toki divriği başvuruları 2018

TOKİ Sivas Divriği projesinde yer alan 135 adet konut için başvurular bugün sona eriyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Sivas Divriği projesinde yer alan konutların fiyatları 89 bin 429 TL ile 170 bin 914 TL arasında değişiyor.

Divriği TOKİ projesinden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

20 ay, 156 ay ve 180 ay vade imkanı sağlanan Sivas Divriği TOKİ'de peşinat bedelleri 10 bin 731 TL ile 34 bin 182 TL arasında değişiyor. Projedeki en düşük taksit tutarı 298,10 TL olarak belirlendi.