21 / 05 / 2024

toki dolandırılma iddiaları

toki dolandırılma iddiaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, TOKİ'nin bir şirket tarafından dolandırıldığına ilişkin açıklamalarının çarpıtıldığını belirtti...

Tapu dolandırıcısı TOKİ arsa çekilişinde vatandaşları 430 bin TL dolandırdı! 

Eskişehir'de bir dolandırıcı TOKİ arsa çekilişine katılan vatandaşları tapu verme vaadiyle 400 bin TL dolandırdı.

TOKİ dolandırıcısına 320 yıla kadar hapis cezası!  Annesi dahil 33 kişiyi dolandırdı!

Diyarbakır'da bir şahıs aralarında annesinin de bulunduğu 33 kişiyi, "TOKİ'den kurasız ev" vaadiyle dolandırdı. 

TOKİ’den uyarı! Aman dolandırılabilirsiniz! İşte detaylar!

TOKİ, dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı. Konut almak isteyenler, dolandırıcılık girişimlerin kurbanı olmayın! İşte detaylar!

TOKİ'den son dakika dolandırıcılık uyarısı!

Toplu Konut İdaresi, sosyal konut projesine ilişkin dolandırıcılık faaliyeti içinde yer alanların olduğunun tespit edildiğini ve kurumsal hesap, yetkili bankalar dışında kimseye itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu. İşte o son dakika dolandırıcılık uyarısı...

TOKİ'den son dakika dolandırıcılık uyarısı geldi! TOKİ sosyal konut projesine başvuranlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı sosyal konut projesine başvuranlara son dakika dolandırıcılık uyarısı yaptı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Restoran açmak için evini satan Asuman Dabak dolandırıldı!

Tavuk restoranı açmak için Cihangir'deki evini satmak isteyen Asuman Dabak 2.5 milyon lira değerinde dolandırıldığını söyledi. 

Mersin'de arazi dolandırıcılığı iddiası!

Türkiye'de çok sayıda yatırım yapan Lübnanlı iş insanı  Youssef Said Dargham dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Dargham, Mersin ve İstanbul’da yapacağı yatırımlar için anlaşma sağladığı kişilerin parayı aldıktan sonra kayıplara karıştığını dile getirdi. 

Prefabrik ev inşa etmek isterken dolandırıldı!

Antalya'da koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam sürmek isteyen Muhammet Şaban ve Şadiye Şeyma Şahin prefabrik ev yaptırmak isterken dolandırıldı. Kendilerine söz verilen tarihte prefabrik ev teslimi yapılmadığını söyleyen çift söz konusu şahıslardan şikayetçi oldu.

Villa kiralamak isteyen avukat dolandırıldı!

Kırıkkale'de avukatlık yapan Ali Can Çiçek, tatil yapmak için Çeşme'de villa kiralamak isterken dolandırıldı.

Yargıtay'dan konut dolandırıcılığı için emsal karar!

Yargıtay, kurasız konut vadeden dolandırıcıyla ilgili emsal bir karar aldı. Basit dolandırıcılık suçundan mahkum edilen dolandırıcının, nitelikli dolandırıcılık suçundan mahkum edilmesine karar verildi.

İstanbul'da kripto para dolandırıcılığı: 10 milyon TL'lik vurgun!

Kripto para piyasalarında yaşananlar gündemden düşmezken, dolandırıcılık olayları da her geçen gün artıyor. İstanbul’da aralarında bir polis memurunun da yer aldığı toplamda 8 kişinin “paranızı kripto para borsasında değerlendirip kâr payı vereceğiz” vaadiyle vatandaşları dolandırdığı ileri sürüldü.

Kripto paralarda dolandırıcılık dava süreçleri!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Zafer İşeri bugünkü köşe yazısında kripto para ile dolandırıcılık suçlarını kaleme aldı. İşte İşeri'nin o yazısı...

Kiralık yazlıklarda dolandırıcılığa dikkat!

Bu yıl da yaz, Kovid-19 salgını gölgesinde geçecek. Salgında yazlık evlere ve villalara talep arttı. Bazı fırsatçılar bu talebi fırsat bilerek bir takım dolandırıcılık yöntemlerini kullanmaya başladı. Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, tatilcileri dolandırıcılıklar konusunda uyardı.

toki dolandırılma iddiaları Haberi

toki dolandırılma iddiaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, TOKİ'nin bir şirket tarafından dolandırıldığına ilişkin açıklamalarının çarpıtıldığını belirterek, ''Çarpıtılıyor, başka şekilde söyleniyor. Biz orada onu görememenin, onu yapılırken engelleyememenin sıkıntısını yaşadığımızı ifade ettik. Olay odur'' dedi. 

     Ankara Sanayi Odası'nın kasım ayı meclis toplantısına katılan Bayraktar, buradaki konuşmasında, Türkiye'nin artık bir sanayi ülkesi olduğunu, ihracatın 35 milyar dolarlardan bugün 150 milyar dolar kapısına dayandığını söyledi. 

     Sanayicilerin, ruhsat alınması, denetim, çevre ve çeşitli konulardaki sorularını yanıtlayan Bayraktar, Türkiye'nin modern dünyayla birleşme noktasında ciddi adımlar attığını, bunun en önemli ayağının da ülkenin esnafı, sanayicisi, tüccarı olduğunu vurguladı. 

     Bayraktar, ''Biz övünüyoruz, ihracatı artırdık. Kim artırdı- Sanayiciler. Nereden oluyor- Sanayi mamullerinden. Sen sanayiciyi itip kalkacaksın, o zaman kim yapacak. Habire bindiğin dalı kes, meyve...