15 / 05 / 2024

toki düce evleri

toki düce evleri

Düzce Depremi'nde kiracı olan ve oturdukları evleri yıkılan 234 vatandaş, 17 yıllık mücadelenin ardından TOKİ tarafından tahsis edilen 42 dönümlük alanda evlerini inşa edebilmenin mutluluğunu yaşıyor.

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

TOKİ Burdur Deprem Evleri'ndeki dönüşüm ihale aşamasında!

AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik, yazılı bir açıklama yaparak Burdur ilinde kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

TOKİ Giresun Güce Evleri fiyatları!

TOKİ Giresun Güce Evleri fiyatları 83 bin 337 TL'den başlıyor. Projede 46 adet daire bulunuyor.

TOKİ Giresun Güce Evleri başvuru dönemi!

Toplamda 46 dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 83 bin 337 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Giresun Güce Evleri başvuru dönemi...

TOKİ Trabzon Tabakhane Evleri sözleşme dönemi başlıyor!

206 adet dairenin sözleşmesinin imzalanacağı projede toplamda 353 adet daire mevcut. TOKİ Trabzon Tabakhane Evleri sözleşme dönemi başlıyor...

TOKİ Giresun Güce Evleri başvurusu!

TOKİ Giresun Güce Evleri başvurusu 22 Temmuz'da başladı. Projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Düzce Camikebir Konutları'nın kurası 23 Ağustos'ta!

Düzce'de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden inşa edilen Camikebir Mahallesi TOKİ evleri için kura çekimi 23 Ağustos Salı günü yapılacak.

TOKİ Viranşehir Evleri başvuru dönemi!

TOKİ Viranşehir Evleri başvuru dönemi 18 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projede 216 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Giresun Güce Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Güce Evleri başvuru tarihleri 22 Ağustos'ta başlayacak. Projede toplamda 46 adet daire satışta.

TOKİ Manisa Demirci Evleri başvurusu!

TOKİ Manisa Demirci Evleri başvurusu dün başladı ve devam ediyor. Projede ev fiyatları 122 bin 616 TL'den başlıyor.

Toki Yunuseli BGC evleri kurası!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen 452 konut için kuralar yarın çekilecek. İşte, Toki Yunuseli BGC evleri kurası..

TOKİ Karahayıt Evleri'nde başvurular ne zaman bitiyor?

TOKİ Denizli - Karahayıt Projesi kapsamında yer alan 154 konut satışa çıkıyor. Projede konutlar için başvuru dönemi başladı. Peki, TOKİ Karahayıt Evleri'nde başvurular ne zaman bitiyor?

TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen projesinde dün 47 daire için kura çekilişi gerçekleşti. Peki 198 konutluk ek ihale TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

toki düce evleri Haberi

toki düce evleri

Düzce'de 17 yıl önce yaşanan depremde kiracı olan ve oturdukları evleri yıkılan 234 vatandaş, 17 yıl süren mücadelenin ardından TOKİ tarafından tahsis edilen alanda inşa ettikleri konutların bitmesini umutla bekliyor.


Düzce Depremi sırasında kiracı olan ancak depremin ardından da kiralayacak bir ev bulamayan depremzedeler, kurdukları kooperatifle haklarını aramaya başladı.


Kooperatif üyeleri, bu mücadelelerinin sonunda TOKİ'nin kendilerine Beyköy beldesinde tahsis ettiği 42 dönümlük arazilerine kavuştu.


"Güvenilir ev" sloganı ile çalışan üyeler, bu arazide yapacakları ve "Umut Mahallesi" adını verdikleri evlerin projelerini birçok üniversitenin katkıları ile kendileri belirledi.


Temeli bitme aşamasına gelen inşaatta üyeler, kadın erkek çalışmalara yardımcı oluyor.


Düzce Depremzedeler Derneği (DEPDER) Başkanı Ayşegül Şenol Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir daha aynı acıları yaşamamak ve deprem bölgesinde yaşayan insanların aynı sıkıntıları çekmemesi için yıl...