24 / 05 / 2024

toki elazığ karakoçan toplu konutları

toki elazığ karakoçan toplu konutları

TOKİ tarafından Elazığ Karakoçan'da 160 adet afet konutunun yapım işleri için yapılacak olan ihale bugün saat 14.00'te başlayacaktır...

TOKİ Elazığ Karakoçan'da 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Karakoçan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Karakoçan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Karakoçan 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ, Elazığ'da depremzedeler için 10 milyar TL yatırımla yeni bir kent inşa ediyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde konutları yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çalışma sürdüren TOKİ tarafından, 23 bin 249 konuttan oluşan projenin yüzde 90'ı bitirildi. 

Elazığ Beyhan'da acele kamulaştırma!

Elazığ Beyhan-Karakoçan EİH Projesi Kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılıyor..

Elazığ Karakoçan'da kiralar TL olarak ödensin kampanyası!

Nüfusunun büyük kısmı Avrupa'da yaşadığı için, 'Avrupalı ilçesi' olarak bilinen, Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde kiraların Türk lirası olarak ödenmesi için kampanya başlatıldı. 

Elazığ Karakoçan'da kirada TL dönemi başladı!

Elazığ'da, yüzde 90'ı gurbetçi ailelerden oluşan Karakoçan'da 900 esnaf ile vatandaşlara kira bedellerinin Türk lirası üzerinden alınması için çağrı yaptı.

TOKİ Elazığ Zafran Mahallesi kurası ne zaman?

TOKİ'nin Elazığ Merkez Zafran Mahallesi Emeklilere Özel Konut Projesi kapsamındaki 280 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Elazığ Zafran Mahallesi kurası ne zaman?

TOKİ Elazığ Zafran Emekli kura çekimi!

TOKİ'nin Elazığ Merkez Zafran Mahallesi projesinde yer alan256 konut için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Elazığ Zafran Emekli kura çekimi ne zaman?

TOKİ Elazığ Zafran 2017 kurası!

TOKİ'nin Elazığ Merkez Zafran Mahallesi Emeklilere Özel Konut Projesi kapsamındaki 280 konut kura ile satılacak. Peki,TOKİ Elazığ Zafran 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Elazığ Zafran Mahallesi başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Elazığ Zafran Mahallesi başvuruları bugün itibariyle başlıyor. 129 adet konuttan meydana gelen projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi başvuruları!

TOKİ'nin Elazığ Merkez Zafran Mahallesi'nde hayata geçireceği 129 adet konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi başvuruları ne zaman?

TOKİ Elazığ Bizmişen-Aşağı Holpenk 363 konut ihalesi 26 Nisan'da!

TOKİ'nin Elazığ İli Merkez İlçesi Bizmişen-Aşağı Holpenk Mahallesi'nde hayata geçireceği 363 konut için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Elazığ Zafran Konutları'nda başvurular başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Elazığ Zafran'da hayata geçirilen 129 adet konut için başvuru süreci başladı. Projede Mayıs ayında kura çekimi gerçekleşecek.

TOKİ Elazığ Merkez 363 konut ihalesi 18 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Elazığ İli Merkez İlçesi Bizmişen-Aşağı Holpenk Mahallesi'nde toplamda 363 adet yeni konut inşa edecek.

toki elazığ karakoçan toplu konutları Haberi

toki elazığ karakoçan toplu konutları

TOKİ tarafından Elazığ Karakoçan'da yapılacak olan 160 adet afet konutunun yapım işleri ihaleye açılacaktır. İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.



TOKİ Elazığ Karakoçan'da açılacak olan ihale 15 Ağustos 2012 tarihinde T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA'da saat 14.00'te yapılacaktır.