03 / 05 / 2024

TOKİ Elazığ Şehir Stadyumu askıya mı çıktı

TOKİ Elazığ Şehir Stadyumu askıya mı çıktı

Toplu Konut İşletmeleri (TOKİ) tarafından yapılacak olan Elazığ Şehir Stadyum Projesi'nin askıdaki itiraz süresi doldu. TOKİ'nin internet sitesinde askıdan indirilen projenin yapım sürecinin devam ettiği öğrenildi.

Elazığ Şehir Hastanesi tanıtıldı!

Elazığ Sağlık Müdürü Cahit Polat, Sağlık Bakanlığınca kentte kurulan Şehit Polis Fethi Sekin Şehir Hastanesinin günlük 6 bin civarında hastaya hizmet verdiğini açıkladı. 

Elazığ Şehir Hastanesi açıldı!

Elazığ Şehir Hastanesi hizmete açıldı. Hastane 5 yıldızlı otel konforundaki donanımı ve sağlık alanındaki son teknolojiye sahip cihazlarıyla şifa arayan hastalara dünya standartlarında hizmet verecek...

Elazığ Şehir Hastanesi 1 Ağustos'ta açılacak!

Sağlık Bakanlığınca hayata geçirilen Elazığ Şehir Hastanesi, 1 Ağustos'ta hizmete açılacak. 

Elazığ Şehir Hastanesi günde 15 bin hastaya hizmet verecek!

Elazığ'da inşası süren ve İzmir'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in adı konulan şehir hastanesi tamamlandığında, günde yaklaşık 15 bin hastaya hizmet verilecek.

Elazığ Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatında sona gelindi!

Elazığ'da 347 bin 172 metrekare alan üzerinde yapımı süren şehir hastanesi 5 yıldızlı otek konforunda hizmet verecek. Hastanenin kaba inşaatı bitme aşamasında.

Elazığ Şehir Hastanesi, bölgenin en donanımlısı olacak!

Sağlık Bakan Yardımcısı Öğütken, "Bin 38 yataklı Elazığ Şehir Hastanemiz, Doğu ve Güneydoğu bölgesinde yaptığımız en donanımlı hastane olmaya adaydır. Yatırımımızı kısmetse 2019'da, ama inşallah daha kısa bir tarihte devralacağız." dedi.

Elazığ Şehir Hastanesi'ne 288 milyon avro finansman sağlandı!

Rönesans Sağlık Yatırım'ın PPP kapsamında hayata geçireceği Elazığ Şehir Hastanesi, tamamı yabancı yatırımcılardan oluşan yatırımcı grubundan bono ihracı yoluyla 288 milyon avro tutarında finansman sağladı.

Elazığ Şehir Hastanesi'nin yüzde 17’si tamamlandı!

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu yapımı devam eden bin 40 yatak kapasiteli Elazığ Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ Elazığ Şehir Stadyumu'nun ihalesi ne zaman yapılacak?

Toplu Konut İşletmeleri (TOKİ) tarafından yapılacak olan Elazığ Şehir Stadyum Projesi'nin askıdaki itiraz süresi doldu. TOKİ'nin internet sitesinde askıdan indirilen projenin yapım sürecinin devam ettiği öğrenildi.

Elazığ Şehir Hastanesi 2018'de tamamlanacak!

Elazığ Şehir Hastanesi ile ilgili açıklama yapan Vali Murat Zorluoğlu: "Şehir hastaneleri Türkiye'de çok az yerlerde yapılıyor. Bunlardan birinin Elazığ olarak seçilmesi büyük bir şans. Nasip olursa Mayıs 2018'de burası tamamlanacak. " dedi.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 626 TL taksitle!

Başvuruların 16 Aralık'ta başlayacağı TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 626 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede toplam 74 tane daire satışa sunuluyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 74 adet konut satıyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 74 konut satıyor. Dairelerin 100 bin 263 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Elazığ Merkez Zafran 2.Etap teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Elazığ Merkez Zafran 2.Etap projesinde yer alan 1054 konutları bugün teslim edilemeye başlayacak. Projedeki dairelerin teslimleri 3 Kasım tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Elazığ Şehir Stadyumu askıya mı çıktı Haberi

TOKİ Elazığ Şehir Stadyumu askıya mı çıktı

Elazığ kamuoyunda, "Stadyum yapımından vazgeçildi', 'TOKİ stadyum yapmayacak' gibi söylentilerin dolaşması üzerine, Ankara temsilcimiz Erkan Köse'nin TOKİ yetkilileri ile yaptığı görüşme sonucunda gerçek ortaya çıktı. Proje ile ilgili itirazların kabul edildiğini, yasal olan askı sürecinin tamamlandığını belirten TOKİ yetkilisi, projenin askıdan indirilerek, normal yasal prosedür gereği, çalışmaların devam ettiğini, söz konusu stadyum projesinin iptali ile ilgili herhangi bir durumun söz konusu olmadığını, sürecin devam ettiğini ve stadyumun yeniden yapımı için haziran veya temmuz aylarında projenin ihalesinin gündeme geleceğini söyledi. 


Bu çalışmaları Elazığ milletvekillerinin de yakından takip ettiğini kaydeden TOKİ yetkilisi. "Projenin iptal edilmesi asla söz konusu değildir" diye konuştu. 


Fırat...